Ga naar inhoud

Dubbelendwars

Member
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Dubbelendwars won de laatste dag op 2 augustus 2013

Dubbelendwars had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 3.0 Coupe | 2x BMW E30 drift/circuitwagens (325i / 335Turbo project), Aygo (mevrouw)
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zoetermeer
  • Interesse(s)
    Auto's & driftsport

Recente bezoekers van dit profiel

503 profielweergaven

Dubbelendwars's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

10

Reputatie

  1. Zoals in de titel staat: Ik heb na verkoop van mijn Z3 QP nog mijn winterset liggen. Het lastige is dat ze in mijn loods liggen en ik ze nog niet heb kunnen fotograveren. 16'' set, met voor goede banden ( +70%) en achter +/- 50% banden. Het merkje is Michelin zowel voor als achter meen ik. Ze zijn op te halen in Zoetermeer of Den Haag (forepark). Iemand voor € 350,-? Contact per PM Foto's zal ik z.s.m. maken ( al weet iedereen wel hoe een zwarte stalen velg eruit ziet denk ik) Groet Thomas
  2. Mag een slotje op, de z3 is niet meer van mij. Wellicht dat de nieuwe eigenaar zich hier nog voorstelt!
  3. Zet mij nog maar op de 2de plaats met 296.000 3.0 Coupe 2002
  4. Beste mede-forummers: De kogel is door de kerk, de QP mag vertrekken. Kort en bondig: Het is een 3.0 Coupe in het zwart metallic met cognac lederen bekleding. Van 2002 met +/- 296.000 km. O.a. voorzien van: M- interieurpakket Glazenkanteldak elektrisch verstelbare voorstoelen 18'' LMV Airco Cruise controle Sper De auto is vorige jaar volledig gespoten in orginele kleur op het dak en kofferklep na. Tevens zijn er toen 4 nieuwe banden opgegaan en zijn de velgen gestraald en gespoten. Ook heeft deze een beurt gehad bij ongeveer 286.000 km Momenteel heeft de auto voorschade, en is het echt iets voor de handige sleutelaar. Waar moet je rekening mee houden: Motorkap Voorbumper mistlamp l.v. koplamp l.v. Draagarm/fusse e.d. voor ophanging l.v. Dit kost via MP ongeveer 1500,-1750,- in onderdelen sommige delen zijn dan zelfs al in kleur. Technisch is ie zoals je mag verwachten voor een auto met 296.000 km. Remmen, schakkelen, sturen deed hij als een waanzinnige en zal na repareren niet anders zijn. Er zit nu een thuiskommer onder en hierdoor is hij rij en rolbaar. Graag per PM of reactie reageren Meer info te vinden in mijn topic: https://www.bmwzforum.nl/index.php?/topic/13681-dubbelendwars-bmw-z3-coupe-30/page-1 Plaatje bij het praatje: In betere dagen: Huidige staat:
  5. Misschien van iemand van hier of vóór iemand van hier? Hij lijkt mij niet duur? Wel jammer maar 1 foto. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=240485399&asrc=st
  6. Thnx, onderweg! Met deze heer heb ik reeds contact, toch bedankt! Bedankt!
  7. Ik had vrijdag marktplaats afgestruind maar helaas niks gevonden. Ik ga weer kijken, ook een verzoekje gedaan op onderdelenlijn, ik ga even afwachten wat daar ook op komt.
  8. Zoals sommige weten ben ik opzoek naar onderdelen voor mijn QP. Mag gebruikt zijn liefst zonder (te veel) werk eraan. Delen die ik zoek: - Voorbumper - Mistlamp bestuurderszijde - Motorkap - evt. delen van de ophanging ( Die wel nieuw ). Ik heb dus een 2002 3.0 QP in het zwart metallic. Groet Thomas
  9. Ik kocht mijn 3.0 QP 2 weken voor mijn 25ste verjaardag, als cadeautje voor mezelf. Dus correct gezegd eigenaar met 24 van een Z.
  10. M.b.t. km's ik heb nu 293.xxx op een 3.0 QP staan en rijdt prima, onlangs er 1 verkocht met 210.000 km werkelijk rijdend als een nieuwe, dus het kan wel. Een kmstand van 160.000 + km zou ik mij geen zorgen om maken. Mijn 328i tracktool kreeg straf op het circuit vanaf 210.000 km. Had waarschijnelijk nog steeds als een zonnetje gelopen, mits er niet een knuppel met zijn Volvo in was gevlogen op het circuit. Ik weet niet of het trouwens bij alle QP's is met een kanteldak, maar ik heb er ommige gezien met ''roest'' aanslag als het dak geopend is. (in de hoeken) misschien is op letten.
  11. Auto is maanden terug geveild via andere autoveiler, bracht toen, ik meen, € 3750,- op, verkocht aan een autobedrijf. Er stond toen iets tegen voor mij/ons om het erbij te nemen...ik meen dat hij geen boekjes had.
  12. Dubbelendwars

    Was jij dat?

    Die staan binnen te wassen denk ik... Het is inderdaad een Gallardo...
  13. Dubbelendwars

    Was jij dat?

    Bij de Bikini wash in Alphen a/d Rijn 04-JJ-ND Zwarte Z3 Coupe 3.0 Iemand van hier? Staat er erg netjes bij, mooie verlaging....
  14. Als ik het goed zie ( bovenkant van de rugleuning) zijn dat recaro stoelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.