Ga naar inhoud

Gussy

Member
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Gussy won de laatste dag op 9 april 2013

Gussy had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Bergen Noord Limburg
  • Interesse(s)
    Endurance Racen 24 uurs,

Recente bezoekers van dit profiel

894 profielweergaven

Gussy's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

2

Reputatie

  1. Bij mijn Z3 is het de thermostaat dat open blijft. Als deze sensor hangt krijg ik dezelfde melding. Ook van alles na gelopen ABS sensoren wielen los gehaald bedrading na gelopen. Gek he. de fout meld code weet ik helaas niet meer. Deze thermostaat heb ik niet vervangen lampjes zijn uit, in de zomer komen ze terug. Heb de auto nu 6 jaar en iedere zomer dezelfde storing. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat het bij een Z4 so is. succes.
  2. Als je de auto opgekrikt staat en aan het wiel draait, voel of er een slag in het wiel zit. Bij mij waren ze vergeten het centreer ring in de velg terug te zetten na het balanceren.
  3. Inderdaad vreemd, Uitwisselen van bobines is goed idee. filters na kijken. Bij mij was het volgende aan de hand, fout melding op bank een bobine 2 misfire ? na veel zoek werk blijk het een kapot carterslang te zijn geweest, benzine mengsel was hierdoor niet goed of stabiel genoeg. Kijk goed lucht inlaat slang tot onder je gas klep naar beneden richting carter ontluchting. Fout was door uitgedroogd rubber slangen in een bocht naar kleine pijp gatje. Mijn nieuw slangen kosten 2 stuks 1x 12 euro en 1x 14 euro Hopelijk lost dit ook jou probleem op. gr. Guus.
  4. By mij gebeurt dit ook. Als bij mij het ABS lamp brand, dan doe ik het volgende om dit te resetten. LET OP dit is een gevaarlijke handeling. Rij op een stukje weg dat zeer rustig is en recht doorgaat. Snelheid circa 60 Km/h druk het koppeling in zet hem in de vrij. Schakel vervolgens de motor uit VERWIJDER de Sleutel NIET je moet nog kunnen sturen. Zet hem weer op contact lampjes weer branden koppeling weer in drukken en in de 4e versnelling zetten vervolgens koppeling heel rustig laten op komen. Nu loopt de motor weer en je kunt verder deel nemen aan het verkeer. Als het goed is de ABS lampje uit.. Komt eens in het jaar voor? waar dit aan ligt weet ik niet. groet Gussy
  5. HELAAS! Voor Guus en Veronica, Hans en Gilliane JAMMER ik kan niet. Helaas heb ik een race de 16e (dag er na), jammer want ik vindt het altijd gezellig en super goed eten. Nog veel plezier, MAAK ER EEN PRACHTIGE DAG VAN groetjes Guus en Veronica
  6. Volgens mij vraagt hij niet voor nep xenon . Zijn vraag is mooi helder blauw licht. Een H4 lamp kan ook mooi blauw helder licht geven.
  7. Gussy

    Irritante rammel

    Ergens op deze site Van gerammelende ouwebak tot Nieuw Z3 kosten circa$3.40 Kan ook de rubbers Motorkap en kofferbak zijn ter hoogte van de scharnieren vierkant rubber om de halve jaar een kwart slag draaien. succes Guus.
  8. Zelf heb ik ook een hoogte slag in mijn wielen voor gehad? Reden was ze waren kunststog centeer ringen vergeten in de velg terug te zetten, met als gevolg wielen niet centrisch gemonteerd. Centeerd dan alleen met de wiel bouten dit was niet goed. Los draaien van de wiel moeren met luchtsleutel mag maar ze vast zetten eerst met de hand en moment sleutel. Dus ook even checken of ze er nog zijn. succes Guus.
  9. Zelf ben ik het hulp stuk kwijt geraakt dan kun je de wielen niet meer los krijgen. Maar wat wel slim is bij BMW ze hebben een code in het instructie boekje gezet. Met deze code kun je gewoon nieuw bestellen. succes Guus
  10. Gussy

    Rara wat is dit?

    Tussen de Rolbeugels in het midden, Als er onder deze deksel ook nog vier ster (Philips) schroeven zitten dan zijn dat 2 speakers.
  11. Ligt er aan of je runflats heb? deze mamelijk harder zetten, zelf heb ik runflats gehad toen zat ik op 2,8 bar auto ging heen en weer. Kijk tevens de reserve band spanning na deze is meestal vergeten moet op 4,2 bar. Inderdaan bij Hopmans banden Heijen deze zette ze op 2.5 bar? Zelf rijd de mijne het best met 2.3 rondom. Michelin geen run flat. succes Guus.
  12. Op mijn Z3 heb ik Bridgestone runflats gehad. 205/55/16 Nu heb ik een 2.0 dus bleef ik bij deze banden maat. Michelin gekocht ook 205/55/16 (Geen runflats) voor 387 euro monteren en balanceren , en ik moet zeggen ik rij in een heeeel andere auto. Mijn auto is nu supergoed Kan met lossehanden rijden moet zeggen nooit meer RUN FLATs it SUCKS gr. Guus.
  13. Hans Gillaine en familie BEDANKT, Zoals iedere keer weer super geregeld ,het was een geweldige rit zoals jullie deze neer gezet hebben. groeten en xxx van Guus en Veronica.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.