Ga naar inhoud

TomTB

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

TomTB won de laatste dag op 27 december 2012

TomTB had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 QP, Ford Sierra Cosworth, Ford Sierra XR4i, Ford Sierra 2.0L Automaat
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Utrechtse Heuvelrug
  • Interesse(s)
    Elektronica, muziek, reizen

Recente bezoekers van dit profiel

298 profielweergaven

TomTB's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Ik heb het gecontroleerd, en de vul plug een poosje los gehad. Weinig verbetering meetbaar, er kwam tussen de vijftig en honderd ml teveel uit. Stank blijft. iemand nog wat originele olie over?
  2. Ik heb onlangs de versnellingsbakolie ververst. Daarbij viel het me al op dat de oude olie praktisch geurloos was, en de nieuwe (MPM 18000MTF) de typische meur heeft die versnellingsbakolie heeft. Nu valt me op dat bij stilstand de zwavel-achtige stank hiervan met de ventilatie naar binnen komt. Vandaag op de brug, nergens lekkage, alles is mooi droog. Mijn vraag: kan het zijn dat er een ontluchting van de bak bovenop zit waardoor de ventilatie de lucht aan kan zuigen? En vraag 2: wie heeft nog een vulling MTF-2 van BMW liggen, of een tip voor een niet-stinkende olie? Zolang ik rijd of de ventilator op 0 heb, is alles prima, maar op den duur geen oplossing...
  3. "Probleem" is opgelost. De versterker accepteert gewoon speaker level signalen van de radio. De stuurdraad zat in mijn ISO verloopkabel alleen op de motorantenne-uitgang geschakeld. Deze uitgang is slechts 5 seconden hoog. De versterker valt na 5 seconden weg. Bij mij was dat blijkbaar voldoende om helemaal niets te horen. Aan de amp remote draad aangesloten en alles werkt. Nu kan ik eindelijk lekker oldschool MD's luisteren.
  4. Als je het stelmotortje dan iets scheef houdt en dan wat kracht naar boven of beneden uitoefent, dan komt het kopje van de stelstift los. Eventueel wat (gepaste!) kracht zetten, en dan floept hij los.
  5. Ik heb al rondgezocht, maar het antwoord heb ik nog niet gevonden via zoeken. Ik heb een Z3 Coupé met het wat uitgebreidere HiFi pakket. Achter de BMW Business CD radio zit nog een extra versterker. Kan ik de headunit wisselen, met een verloopkabel (voor bijvoorbeeld een Sony?) en de versterker laten zitten? Het geluid bevalt me goed genoeg, alleen de mogelijkheden van de Business CD zijn me iets te beperkt. Met andere woorden: kan de Hifi versterker aangestuurd worden met een speaker level ingang van de radio? Volgens mij kan de business cd namelijk ook gewoon zonder versterker speakers aansturen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.