Ga naar inhoud

weerd

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 coupe
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amsterdam

weerd's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Enig idee waar ik qua kosten aan moet denken? Zie aantal opties van ABS Pomp tot wielsensor totaan electronica.Hoor graag even en alvast bedankt.
  2. Dank voor je reactie. Ik zal eens op de bandenspanning letten inderdaad. Zo niet is ook rapservice een goede optie
  3. Beste Z3 rijders. Ik heb een stroing in mijn display die komt en gaat. Het betreft de tractiecontrol. Het is al eens onderzocht bij de BMW dealer maar daar kwamen ze er niet meteen uit en tikte de teller vrolijk door ;-(. Ik heb al getest of de tractiecontrol wel werkt als de storing er niet is, gelukkig doet de tractiecontrol het dan wel. Maar de storing komt soms iedere dag en soms na een paar weken weer terug. Hebben jullie een idee en wat kan ik het beste doen, cq goede adresjes/monteurs zijn welkom. 1 specialist gaf aan dat er een geheel nieuwe boordcompu in moet maar dat lijkt me raar. Het klinkt meer als een los contact ergens.
  4. Thanks voor het welkom 'hoer'.... Maar waar kan ik in godesnaam foto's toevoegen....voel me een ware digibeet
  5. Aangezien ik net in de chat mijn relaas deed geeft wel aan dat deze jongen zo groen als gras is als het gaat om fora. Sinds voorjaar 2010 ben ik trotse bezitter van een Z3 coupe, een auto waar ik al jaren enorme liefhebber van ben. Daarvoor een even trotse bezitter van de auto met het mooiste 6-cilinder geluid tot heden geproduceerd, nl een e30! Ik ben benieuwd wat voor topics ik hier zoal vind en hoop van jullie kennis en kunde gebruik te mogen maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.