Ga naar inhoud

Kiekertak

Member
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Vleuten
  • Interesse(s)
    Z3!!

Kiekertak's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hallo Jero! mooie auto. Helaas is deze kleur niet de kleur die wij zoeken.... Verder een mooie wagen hoor. Overigens, allen tot nu veel dank voor alle goede tips. Dat helpt ons wel! Inruilen van de fabia heeft geen zin. Inmiddels hebben we besloten om deze te houden en rustig verder te kijken naar een z3. 1.9 of 6cil. Beide staan nog open... We vragen ons nog af wat uiteindelijk de maandelijkse kosten van een Z3 zullen zijn (excl. benzine en excl. afschrijving)? Bijv. uitgaande van een 1.9. We zijn nogal huiverig voor veel onderhoudskosten.
  2. Hallo allen, dank voor de tips! dat inruilen wordt 'm niet inderdaad. dat is geen optie. ze proberen je dan aan alle kanten te naaien ;) een 1.9 of 2.8. ik ben er nog niet uit. wellicht is een 2.0 ook een optie. @ad. Dank voor de handige site (het linkje)! Ik denk dat ik, wegens wat connecties in Duitsland, daar ook eens ga kijken. De extra te betalen bpm is nihil. i
  3. Dank voor de adviezen. Ik ga eerst maar eens wat types proefrijden. Volgens mij kan ik een fabia beter eerst particulier verkopen. Dat is ook logisch. @throttle up. is het lang gleden dat de Z3 is gekocht? Wat heb je er toen voor moeten uitgeven? 140 pk is al best aardig. dan kun je al wel lekker toeren lijkt me. Toch komen veel mensen uit op de 2.8. @rscl. ik zie dat je een 1.9 hebt. Rijdt die auto een beetje lekker mee? Geen spijt dat je geen 2.8 hebt gekocht? Dat hoor je nl. vaker.
  4. Hallo allemaal, Ik ben Aart en ben nieuw op dit forum. Allereerst: wat een mooi forum. Overzichtelijk ook. Altijd al heb ik de Z3 een prachtige auto gevonden. Nu hebben we de knoop doorgehakt en willen gaan voor een Z3. Zelf rijd ik een leasewagen (een degelijke station) en we hebben nog een prive auto, een fabia uit 2009 met niet heel veel km's. De laatste willen we verkopen omdat deze toch maar stilstaat, sinds mijn vrouw heel dichtbij huis werkt. We willen de Z3 erbij kopen als pleasure auto. Een aantal (ik hoop eenvoudige) vragen voor jullie kenners: - Is het inruilen van de fabia verstandig? Om er vervolgens een Z3 voor terug te kopen. We willen wel wat overhouden aan de verkoop van de fabia, ook als we de Z3 al gekocht hebben. Ik ga ervan uit dat de verkoop van de fabia geen punt hoeft te zijn. - Wat is nu wijsheid? Een 2.8 (6cil), 1.8 of 1.9? De 2.8 spreekt mij wel aan. Ik hoor alleen maar goede dingen. Is het zo dat een dergelijke motor sterker is en meer km's aan kan? - Is het wel verstandig om een auto met ca. 160.000 o.i.d. te kopen? Of is dit echt dom en vragen om problemen? - Als het op de 1.8 of 1.9 aankomt. Welke is de beste? Welke heeft de meeste power? - Veel Z3's hebben geen airco. Is dit een must? We willen er mee cruisen maar zo af en toe ook wel de Autobahn onveilig maken Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp! Groetjes, Aart
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.