Ga naar inhoud

Tommy_hf

Member
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Tommy_hf won de laatste dag op 13 december 2016

Tommy_hf had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    E85 Z4 3.0iS MSL supercharged, F36
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    ZH

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

898 profielweergaven

Tommy_hf's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

9

Reputatie

  1. Goed bezig, Leo weet wel waar die mee bezig is :-)
  2. Na Roodkapje's brug........ ;-) GM5 relais vervangen, dakmotor uit moeras gehaald en gereanimeerd en het cabrioseizoen is alweer volop begonnen :-P
  3. Eibach prokit is prima te doen. Ik heb zelf rond de 40k km op eibach pro-kit met Bilstein B8 dempers gereden. Rijhoogte is als je met wat beleid over drempels gaat prima, looks zijn top en balans is mooi neutraal voor landweggetjes en wat rondjes over de nurburgring. Inmiddels zit er bij mij Ohlins op, ik wist niet dat je nog zoveel onderstuur eruit kon halen :-D
  4. Zou eigenlijk even moeten meeten met iemand die ook dezelfde unit heeft, even ompluggen en kijken of het aan die module ligt. Zal wel een keer even zo'n post doen :-) Thnx for thinking along :-)
  5. Ja alles opnieuw gedaan, bv knippers uit, 55 km/u etc. Resultaat... knippers aan, max 30 km/u... als ik met een multimeter ga meten, er wel een signaal om op de outputs als ik hem bedien. Nou moet ik ook nog m'n relais in de GM5 laten vervangen (centrale vergrendeling doet het niet meer goed) dus dacht, ga het wel uitzoeken als ik bij Roodkapje geweest ben. (komt er steeds niet van :P)
  6. Behalve dat de functies van de X-carstyle AIO nog steeds niet naar behoren werken :-p
  7. Hmm ook nog mogelijk, kon het niet nakijken toen het dak niet meer omhoog wilde, dan zit die tray natuurlijk lekker laag onderin de bak geduwd :-( Overigens ontgrendelde de kap wel (servo in de kaprand), dat zou niet moeten kunnen bij een microswitch error toch? Maarja, daarna meermaals open en dicht gedaan, deed ie better than ever zeg maar.... Daarna nog maar even een stukje gestuurd om de ohlins te "testen" :-)
  8. Dit is een onderdeel van de tray onder het dak. (het beweegbare hoedenplankje. Zit in het verlengde van de draaiknoppen.
  9. Ik heb zo'n X-carstyle AIO module, maar inmiddels werkt op afstand bedienen van het dak al niet meer. (ouderwets knop op remote vasthouden werkt wel). De ingestelde snelheid om het dak nog te kunnen bedienen werkt ook nog. Vandaag een raar probleem gehad, het dak wilde niet meer dicht. Accu los, vast etc.. niks. Alleen de haak ontgrendelde. Al had ik afgelopen keren ook de indruk dat het dak wat traag en moeizaam liep. Gek genoeg deed hij het opeens weer wel, dak ging ook weer vlot. (Ik was al aan het googelen hoeveel de motor moest kosten.....). Geeft me te denken of de module niet gewoon kapot is, tijd om de boel eruit te halen en weer naar origineel terug te bouwen. Module simpel eruit pluggen werkt niet, dan is er geen snelheids signaal en doet de tellerbak het niet goed.
  10. Dat wegslijten van het hoekje van het binnenscherm had ik ook met standaard camber en 20 mm spacers. Met -1.9 op de voorkant gaat het tot nu toe prima. Voor Ohlins: http://www.madenoracing.com/performance/ dan even naar onderstellen voor de Z4 :-)
  11. Ik rij nu op Ohlins stage II, maar had voorheen Eibach pro-kit met Bilstein B8 dempers op m'n Z4. Rijhoogte was goed, wegligging ook. Niks mis mee. Nouja hij had 5 mm minder laag gemogen op de voorkant. Gewoon een no nonsense goede setup zo uit de doos. Gecombineerd met 20 mm spacers gaat het "net" zonder aanlopen indien je op de kont het origineel camber houdt. Ga je naar iets minder camber achter, dan is 15 mm wel het maximum achter. Met meer camber voorop gaat het prima met 20 mm.
  12. 3 liter met handbak zou ik dan zeggen, de automaat uit de E85 is nog echt uit jaar kruik. Niet te vergelijken met de ZF8 of een M-DCT. Hardtop is niet nodig, ook in de winter kan je prima open rijden. Zonde om er dan zo'n kap op te schroeven.
  13. Tommy_hf

    Tuning 35iS

    Inmiddels al gemapped? Als je in het oosten zit kan je natuurlijk ook even bij Leon langsrijden in Harskamp, die kunnen daar ook wel wat mee. Kijk anders ook even op de website van mosselman
  14. Tommy_hf

    (1) velg gezocht

    Van de tuinslang of van dat je hem nog nodig hebt? Als je een keer in de buurt bent kan je em zo meevissen, zit alleen niet in limboland :-D Overigens 8x17 ET35 in E34M5 look turbine (ex driftvelg :-P )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.