Ga naar inhoud

Bad_Pritt

Member
  • Items

    422
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Bad_Pritt won de laatste dag op 11 juli 2014

Bad_Pritt had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z4 E86 3.0si
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    1745 Opwijk, belgium

Recente bezoekers van dit profiel

961 profielweergaven

Bad_Pritt's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

33

Reputatie

  1. Hallo Bad Prit, jij had in 2012 voor eu170 een "lichtmodule" besteld. Ik ben benieuwd of het werkte. 

    Ik zou in mijn z4(2007) de mistlampen als daytime running lightswlen gebruiken, zodra de motor loopt. Ik wil ze ook uit kunnen zetten en ze moeten sowieso uitgaan als ik dimlicht asnzet. Gast dat lukken met die set? 

  2. We zitten inmiddels net over de 20 wagens, en nee, deze foto's komen van internet :-) Maar ik ga er wel trachten te maken tijdens de rit :-)
  3. Enkele teasers voor 12/07/2015: Het startpunt: Andere kasteeltjes op de route:
  4. De datum stond in de originele topic maar dat is duw verloren gegaan bij de verhuis blijkbaar. Heb bericht aangepast.
  5. lol... Wij organiseren 1 rit per maand, dus dat valt goed mee denk ik. Maar we nemen soms zelf ook deel aan andere ritten, als we er nog tijd voor hebben. Tijd is inderdaad voor velen ook een issue :-) De liefdadigheidsrit die we onlangs deden, stond niet op het programma, dat was eerder spontaan.
  6. Tja... jullie weten net zo goed als ik dat als we eender wie toelaten, er heel wat mensen net níét willen komen... Er zijn er genoeg op dit en andere fora die niet graag deelnemen aan ritten waar ook andere wagens dan Zedjes aan deelnemen. Daar is uiteraard niets mis mee, het is maar een voorbeeld ter verduidelijking.
  7. Dat was snel van topic verhuisd... Een niet sportieve cabrio is bijvoorbeeld een smart cabrio of een peugeot 207 cc. Een VW Golf driedeurs is dus ook geen sportieve coupé (niet lachen, er zijn er genoeg die dat een coupé noemen). Een roadster is doorgaans wel sportief denk ik. Maar ik heb dit hier gepost omdat Zedjes perfect in de categorie passen.
  8. Beste Z-liefhebbers, Dit jaar organiseert Roadsters & Coupés Benelux opnieuw een Kastelenrally doorheen de Ardennen op 12 juli 2015. Deze rit is exclusief bedoeld voor sportieve Roadsters, Coupés en Cabrio's. Het gaat om een rondrit met startschot in Chateau de la Poste (Assesse, Ronchinne), langsheen enkele mooie kastelen om dan halverwege even te pauzeren in het provinciaal domein van Chevetogne. Aan het grote meer kan je lunchen of gewoon even de dorst lessen. Nadien gaat de rit verder langs nog meer mooie kastelen om te eindigen in Bastogne... Het programma: 9u00: Aankomst aan het startpunt, Chateau de la Poste te Ronchine (adres). Hier krijgen jullie een ontbijt in het kasteel en mogen jullie uitzonderlijk de wagens op de binnenplaats parkeren!! 10u00: Start van de Kastelenrally, tweede editie. Het eerste deel is ongeveer 75 kilometer lang. Op deze route zijn enkele stopplaatsen voorzien voor een drankje of een pitstop. 13u00: Mogelijkheid om te lunchen in Brasserie La Chevetogne in het Provinciaal Domein van Chevetogne. Opgelet, hiervoor moet je via ons reserveren, zoniet dienen jullie toegang te betalen tot het park! 14u30: Start van deel 2 van de Kastelenrally. Het tweede deel is ongeveer 90 kilometer lang en bevat enkele snellere delen. Op deze route zijn enkele stopplaatsen voorzien voor een drankje of een pitstop. 17u00: Aankomst in Bastogne. Hier heb je tevens de mogelijkheid om de dorst te lessen of te dineren. Hoe deelnemen? Voorwaarde is dat je beschikt over een sportieve Roadster, Coupé of Cabrio! Na inschrijving (en betaling van het inschrijvingsgeld) ontvang je het volledige roadbook in GPX-formaat (voor Garmin) of ITN-formaat (voor TomTom). Voor andere type bestanden neem je best contact met ons op, we kunnen die mogelijks converteren. Om deel te nemen stuur je ons een mailtje op RCB@europe.com. Meer informatie vind je ook hier: http://sites.google.com/site/roadsterscoupesbeneluxnl/evenementen-en-meetings/kastelenrally-2015 Hopelijk zien we jullie daar!!
  9. https://sites.google.com/site/roadstersandcoupesbenelux/evenementen-en-meetings/eurotour-2015
  10. https://sites.google.com/site/roadstersandcoupesbenelux/evenementen-en-meetings/eurotour-2015
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.