Ga naar inhoud

carlow

Member
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 + Yamaha V-Max 1200 V4, Suzuki TL 1000R
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Rotterdam
  • Interesse(s)
    Powerrrrrr.

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

622 profielweergaven

carlow's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

1

Reputatie

  1. Ik heb die goedkopere ook voor rond de 80,- en bevallen prima. wel even goed kijken of de naden aan de bovenkant goed aansluiten en zoniet een heel klein beetje doorzichtige silicone kit er op.....
  2. carlow

    Z3 forumnaam

    Ik denk dat het begonnen is toen de z3 uitkwam en toen was er dus nog geen sprake van een z4.........
  3. 6 : Z3 2.8 4: Yamaha V-max 1200 4: Suzuki Gsx 1100 14 dus.
  4. carlow

    Inter Action Mesh

    Ik heb ze er nu 2 jaar op zitten en bevallen goed, wel elke week even met een zacht sopje schoon maken ook goed tussen de spaken dan blijven ze als nieuw, weet eigenlijk niet wat ze s'winters doen want dan heb ik er een andere set erop zitten....wel gelijk een BMW logo er op zetten natuurlijk he ?
  5. Heb ze vorig jaar vervangen in een ochtend. Set voor 2 stoelen via ebay.DE voor 11 euro per stoel, waren van een soort nylon en harder dan origineel. suc6.
  6. Gaan morgen op de post, veel plezier ermee..... gr. Carlo
  7. Ik heb nog wel een paar van die rubbertjes liggen , zijn niet de originele maar passen prima, heb hem er zelf ook al een tijdje opzitten. stuur me maar een pb tje dan stuur ik hem wel op. gr. Carlo
  8. Ik zie dat je de kap hebt laten vervangen bij cabrio letchs, ik heb dat vorig jaar ook laten doen en heb daar veel spijt van gekregen. prutsers zijn het ! Ben 2 keer terug geweest en het is nog steeds niet goed...lekkage in de kofferbak, 3 schroeven vergeten afdichtrubber kapot gestoken, kit op mn lak, Losse stukjes stof met Parkers er doorheen, kap ging niet meer open, het hele binnen "bakje" verbogen bij het scharnierpunt. ze staan daar gewoon met een bosje sleutels aan hun broek over je auto te leunen. Vader en zoon leveren vak werk volgens de site, nou mooi niet, een echte afrader deze zaak. zou best kunnen dat de lekkage van bij de scharnierpunten vandaan komt net na je deur, hier komt het afdichting rubber weer in een ander rubber tje dat net achter de deur zit. bij mij was het afdekkapje gewoon weg, vond hij 3 dagen later op de vloer met vegen...als ik de kap automatisch open knikt het ruitje, deze moet ik nu met de hand geleiden om geen lelijke knik te krijgen. belde mij toen hij begon om te vragen hoe het dak open moest........toen had ik hem eigenlijk al terug moeten halen.
  9. Allemaal alvast bedankt voor de stemmen ! de actie loopt tot 31 mei...... Henk Schiefmacher gaat dan de winnaar kiezen uit de 10 deelnemers met de meeste punten. voor de liefhebbers: hier heb ik de hele bouw van de motor beschreven in woord en beeld. http://www.vmax.tk en ja hoor, sandere39 je mag best een stukje rijden... Leuk dat hier meer motor rijders zitten, maar nou stop ik er over want het is tenslotte een Z3/Z4 forum.
  10. Hallo Z vrienden, ik doe mee met een wedstrijd bij Yamaha Nederland, hierbij gaat het erom wat je rond het merk Yamaha hebt verbouwd aan je motorfiets. Naast mijn Z3, zijn motoren mijn grote passie, ik heb jaren aan deze machine gewerkt om het prachtige resultaat neer te zetten. Ik zou het erg waarderen als ik via jullie nog wat extra stemmen kan bemachtigen, dus wil vragen om op mij te stemmen via onderstaande link . alvast bedankt voor de medewerking. groeten Carlo. http://www.yamaha-sport-heritage.nl/stem.php
  11. carlow

    Thuiskomertje?

    Zo zag de mijne er ook uit, dat is modder die er tussen komt ......gewoon even een sopje en harde borstel en een half uurtje werk, stalen velg even ontdoen van loszittend roest en een spuitbusje zwart er tegenaan gooien, ik zou wel het ventiel even laten vervangen, die zijn vaak behoorlijk vast geroest (de mijne brak af toen ik het oppomp slangetje er af haalde) En nu maar hopen dat je hem nooit nodig hebt...............................suc6 ps. goede reis!
  12. Heeft iemand ervaring met deze ?? http://www.oliebeurt.nl/
  13. Oh sorry, even niet goed opgelet....... maar misschien een handige tip voor de Z3 eigenaars.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.