Ga naar inhoud

Enigma

Member
  • Items

    224
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Enigma won de laatste dag op 2 december 2012

Enigma had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0i sDrive -- Countryman John Cooper Works 2.0 4WD
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Gelderland
  • Interesse(s)
    Bijna alles!

Recente bezoekers van dit profiel

1,545 profielweergaven

Enigma's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

4

Reputatie

  1. Xmile is ook een toevoeging in de brandstof die de verbranding optimaliseert, dit in combinatie met Ultimate 102 heeft het zelfde resultaat. Alleen met Ultimate 102 weet ik niet, heb dit van begin af aan in deze mix gereden. Heb ook een tijdje met Vpower gereden, zover ik kan merken zit tussen deze twee nagenoeg geen verschil.
  2. Ooit wel eens gehoord van Xmile, het zelfde effect als Vpower.
  3. ^Dit heeft niets met geloven te maken!
  4. ^Dito, bij ons om de hoek. Aral Duitsland, brandstofprijzen (Ultimate 102) zijn vaak nog 10 tot 15 eurocent per liter goedkoper dan de Euro 95 in Nederland. Motor heeft meer trekkracht op lager toerental. Resultaat merkbaar en niet zoals zo vele beloven alleen meetbaar. Daarbij nog een goedje toevoegen die het verbrandingsmoment optimaliseert, Tank nu bijna 3/4 jaar Ultimate 102, brandstof verbruik is ook gedaald. Het maakt ook nog uit of je overdag of s'avonds gaat tanken, kan zo maar 10 eurocent per liter goedkoper zijn. (Denk dat dit alleen in het grensgebied zo is) Sprak laatst een Duitser die werd er helemaal gestoord van elke keer die prijswijzigingen.
  5. Enigma

    Was jij dat?

    Dinsdag 18 augustus, zwarte Z3 Ruurlo richting Zelhem.
  6. ^ Kan je wel in contact brengen met een bedrijf die hier gespecialiseerd in is.
  7. Enigma

    Z4 coupe

    Ze wonen in de buurt van Deventer (dusseldorp BMW Dealer), en hebben al een aantal auto's die ze daar hebben gekocht. Ze hadden ook het idee om hem bij een vestiging van Dusseldorp te laten keuren. Maar zoals je zegt dat een dealer de niet originele onderdelen niet op waarde weet te schatten kan dit wel eens negatief uitpakken. Weet iemand van hier misschien nog een nette z4 coupe te koop?
  8. Enigma

    Z4 coupe

    Zou een keuring bij een BMW dealer een optie zijn?
  9. Enigma

    Z4 coupe

    Een kennis van mij heeft hier interesse in. Beter afblijven dus?
  10. Enigma

    Z4 coupe

    Was benieuwd of iemand deze auto kent. Of de garage MIAVU Automotive. http://www.autoweek.nl/occasion?id=6LTJ2&dealerid=1012011
  11. Leeftijd en kilometerstand. Een auto die onder de premium selection valt, kan je weinig mee gebeuren. De dealer heeft een naam nog te houden, als je het toezicht kent van BMW duitsland zal geen enkele dealer het zich in zijn hoofd halen Om hier niet goed mee om te gaan. Het wil per dealer nog wel eens verschil maken over de extra zaken die ze willen uitvoeren bij aflevering, zoals upgraden van de navigatie.
  12. wat zou daar de reden van geweest zijn dat ze zijn overgestapt?
  13. Imago? Autoweek noemt de Audi een frietsnijder. Welk imago komen we dan uit?
  14. Alle varianten van springheuvels tot verhoogde rijbaan zonder afscheiding. Blijft het rijden wel een uitdaging,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.