Ga naar inhoud

FredZ3

Member
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW 2.0 I Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Gemeente Rheden
  • Interesse(s)
    Harley Dyna Streetbob

Recente bezoekers van dit profiel

666 profielweergaven

FredZ3's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. Nog schitterende zwarte velgen, niet krom of beschadigd 16 inch en hebben 205 banden op gezeten 175 euro excl. verzenden ​ ​ ​ ​ Zwarte Kapjes, nieuw. 15 euro excl. verzenden ​ Winterhoes voor Hardtop, gebruikssporen. 45 euro excl. verzenden ​ ​ ​
  2. Zeer mooie winter set, schadevrij. Dunlop wintersport 3D met alle banden nog 5-6 mm, velgen zijn BMW5762-299 7Jx16 H2 IS 47 en absoluut schadevrij of krom. Zie marktplaats. Forum prijs 230 euro Staat niet op marktplaats maar velgen met banden is 1 koop, hebben er ook op gezeten. http://www.marktplaats.nl/a/diversen/overige-diversen/m959936638-winterset-bmw-z4.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller Het lukt mij niet een goede koppeling te maken, kan 1 van de mods dit doen, alvast bedankt. ​
  3. Kap open, pet en zonnebril op, airco aan die half op voeten en gezicht is gericht en portemonee in kontzak voor koud drinken onderweg.
  4. Dat staat er niet, je vraagt of er nog iemand kieuwen heeft liggen en die niet gebruikt. Dat kunnen ook nieuwe zijn. Succes met je zoektocht!
  5. http://www.brms.net/start/index.htm misschien is dit wat?
  6. Ik haak af, via PB het hoogste bod? hoe kunnen we dit controleren en volgens mij is dit geen veilingsite. Kan mij nog herinneren, ondanks goede bedoeling om geld aan forum te doneren, dat er mensen op hun vingers zijn getikt omdat er geen prijs stond bij aangeboden spulletjes.
  7. Hallo, ik heb eventueel wel interesse. wat vraag je ervoor?
  8. Beetje rare vlekken voor alg, geeft alg ronde vlekken? Lijkt mij meer groene verfvlekken die ze hebben proberen schoon te maken. Of is het niet goed te zien op foto?
  9. FredZ3

    Kapje hardtop z4

    Hallo, ik werk in Arnhem en je mag ze van mij wel even lenen om ze na te maken. ik hoor het eventueel wel.
  10. http://www.brms.net/start/index.htm Hallo, niet goedkoop, wel veel Z3 spullen en goede service.
  11. Als oud VMAX rijder heb ik gestemd, motor ziet er goed!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.