Ga naar inhoud

Poison

Member
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Gld/Lmb

Poison's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. @ Moderator: Zou het mogelijk zijn het topic te wijzigen in: "Te Koop: Z3 - Hardtop Voorbereidingsset" Dit aangezien de winddeflector en persenning reeds verkocht zijn. Bij voorbaat dank, Poison
  2. @JeWe: Bedankt voor de 'bumps' maar wellicht heb je meer kans om antwoord te krijgen op jouw vragen indien je een specifiek topic hieromtrent opent. Het geeft in ieder geval aan hoe lastig het kan zijn om aan individuele onderdelen te komen (zeker zoiets als kapjes of specifieke boutjes). Een voorbeeld: Ik had 1 nieuwe torxbout met rubber isolatieringen nodig voor bevestiging aan de voorruitstijl omdat de draad ietwat versleten was. Bleek dat ik die alleen per 10 stuks kon kopen bij de BMW dealer.....en dan wordt het een duur grapje. Met deze wetenschap is een dergelijke complete set voor deze prijs niet eens zo gek lijkt mij.....maar ja wellicht is het nog te mooi weer en moet de handel in hardtops nog losbarsten!
  3. Ik verwacht het ook. Als ik zie dat alleen de houders al voor EUR 200 verkocht worden, lijkt mij de prijs ook redelijkgezien de compleetheid van de set.
  4. Toen ik afgelopen weekend weer even lekker open kon rijden dacht ik ook bij mijzelf "waarom verkoop ik 'm?", maar ik heb iets met Italiaanse auto's en motoren wat moeilijk uit te leggen is. En nu de Alfa Spider van mijn collega in de verkoop gaat, kriebelt het toch akelig. Ik heb op hele bijzondere 'Italianen' mogen rijden zoals een Ghezzi-Brian (volgens mij maar 1 van in Nederland) en ben prive, jaren geleden overgestapt op Aprilia.....zonder enige spijt. Ik geef toe, zo af en toe werkt het niet allemaal even perfect, maar ik schaar dat onder charme! De Z3 is en blijft een perfect voertuig, maar - hoe gek het ook klinkt - wellicht iets te perfect en degelijk.........in vergelijk met een Alfa (maar dat is misschien geen eerlijk vergelijk ) Hoe dan ook, deze maagdelijke Z3 is nog te koop.
  5. Ik heb de indruk dat het 'mooie' weer ook niet echt meehelpt. Tot nu toe de indruk dat de 'geinteresseerden' meer aan het aftasten zijn hoe laag ik wil gaan en daarbij helpt het 'mooie' weer de verkoop ook niet echt. Een collega van mij had vorig jaar zijn S2000 te koop staan, veel reactie van 'bandenschoppers' die het eigenlijk niet konden betalen. Hij beantwoordde iedere mail uitgebreid en beleefd en deed daarin een heel mooi voorstel, maar geen enkele fatsoenlijke reactie terug. Eén weekend boven de 25 graden en de S2000 was verkocht. Beide geinteresseerden hebben van mij ook een heel mooi voorstel ontvangen en ik wacht gewoon een eventuele reactie en het mooie weer af. Gelukkig afgelopen weekend nog even open kunnen rijden en het blijft genieten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.