Ga naar inhoud

bhansen

Member
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

bhansen won de laatste dag op 10 mei 2012

bhansen had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 sDrive35is, 335i Touring
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amsterdam

Recente bezoekers van dit profiel

472 profielweergaven

bhansen's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Deze had ik voor mijn zwarte Z4 E85 gekocht: http://www.bmwproducts.nl/Webwinkel-Product-6937811/Zwarte-nieren-BMW-Z4-E85.html
  2. Bedoel je niet cabriocare (Naarden)ipv cabriocar (Abcoude)? www.cabriocare.nl Zelf heb ik de Z4 afdekhoes bij de dealer gekocht (€ 169) en die bevalt prima, zeer makkelijk in gebruik en komt in een tas (integraal deel van de hoes) zodat hij makkelijk mee te nemen is en op te bergen.
  3. Heb inmiddels pm contact gehad en zijn volgens mij gereserveerd!
  4. €750 is geen geld...had ze voor wel meer meegenomen... De prijs stond er niet toen ik keek in ieder geval.. EDIT - mijn prijs weggehaald, niet netjes tov de verkoper/koper..
  5. Verkocht? Zo niet, dan wil wel weten wat de vraagprijs is.. Prijs incl goede banden; Zoals in de openingspost is vermeld, is mij niet helemaal duidelijk...
  6. Ben op zoek naar een setje 135M velgen (voor een leuke prijs), kan ik de huidige gebruiken voor de winterset. Gaat deze advertentie nu over de velgen op de foto, of over de duidelijk andere EVO's?
  7. Soms ging het goed! Foto genomen door Elco van der Meer www.elcovandermeer.com
  8. Was gisteren ochtend aanwezig bij driftsport.nl en moet zeggen dat ik het een stuk moeilijker vond dat ik verwacht had. Het inzetten van de drift ging eigenlijk altijd goed...flink gas erop, naar twee, gas los, insturen en vol gas..de achterkant brak dan eigenlijk altijd netjes uit (natuurlijk met alle electronica (DTC geneuzel etc) uit) Het doorzetten van de drift bleek in mijn mindset een lastige klus, zat mezelf continue tegen te werken door de drift er direct uit te halen. Na een aantal keer begon het te komen. Echter toen de instructeur instapte ging het direct weer helemaal bagger... Wel gelachen toen we wisselden van plek en hij het parcour ook niet geheel aan elkaar kon driften. Maakte mijn dag weer een stukje beter en de zijne een stuk slechter ;) Veel geleerd en een leuke ochtend gehad..een aanrader voor iedereen!
  9. Vandaag langs geweest bij Ruud,voor een aantal zaken welke allen vakkundig zijn gemaakt/verholpen/ingebouwd: - Cruise Control - GROM USB/IPOD/Bluetooth module (als vervanging van de CD Wisselaar) - CDV verwijderd - Nieuwe remvloeistof - Nieuwe Olie - Nieuwe bakolie met toevoegingen - Motor deurslot bijrijder vervangen ivm niet meer automatisch opengaan (kon alleen nog van binnenuit geopend worden) - Plaatsing zwarte nieren (zijn de meningen natuurlijk over verdeeld!) Leuke dag gehad. Het was mijn eerste keer naar Ruud, maar vanaf nu zal ik elke keer de rit Amsterdam - Reeuwijk maken, deze man heeft naast verstand van auto's ook nog eens echte aandacht voor zijn klanten (zoals jullie hier waarschijnlijk allemaal al lang weten!).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.