Ga naar inhoud

sharky4

Member
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 M- Chevrolet Avalanche pick up -Harley Davidson road king
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Evergem Belgium
  • Interesse(s)
    Auto's ,Harley's ,American pick ups ,boten ,guitaren.
    Speel zelf guitaar vnml. rock ,blues en ballads en maak guitaarvideo's voor op you tube

sharky4's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Is raar dat er geen boxen in zitten achteraan.Normaal in de M versies zit een box set van harman kardon maar deze zijn niet echt super van geluid. Een goede keuze is Boston acoustics pro series voor onderaan als woofers en de bijhorende tweeters. Speelt fantastich goed en de bassen zijn merkelijk beter evenals de tweeters. Ik heb zulke in mijn M roadster zitten maar wel op ingebouwde versterker in de koffer.De achterste zitten niet op versterker maar met de fader controle kan je deze goed instellen. Hier een kleine demo .Is wel opgenomen met blackberry maar geluid is vrij goed . http://www.youtube.com/watch?list=UUJSq0xkSqWNIYJG5EFfVP9Q&feature=endscreen&NR=1&v=SMox4iZThq4
  2. Verder modificaties aangebracht.Angel eyes en smoked achterlichten + Upgrade van de speakers naar Boston acoustic pro series. Opname is niet zo best .Gedaan met Blackberry .
  3. Ik heb sinds een maand Dunlop maxx TT banden gemonteerd op 18 " velgen. vooraan 8*18 en achter 9*18.Bleek ook dat beide veren achteraan gebroken waren wat blijkbaar nogal regelmatig voor komt bij BMW. Auto rijdt nu prima en voelt niet meer zweverig aan zoals voordien.Ik rij met een M roadster. Ik had eerder spacers op de voorwielen zitten bij de standaard velgen maar eraf gedaan wegens niet toe gelaten op de keuring hier. Bij spoorvorming op de baan is er toch verschil met welke band men rijdt qua reactie van de wagen. Voorlopig moet ik beamen dat de Dunlops voor mij althans prima banden zijn.
  4. Een andere oplossing is Boston accoustics woofers en tweeters erin steken + versterker in koffer. mijn radio/cd is een kenwood. http://www.youtube.com/watch?v=SMox4iZThq4&list=UUJSq0xkSqWNIYJG5EFfVP9Q&index=3&feature=plcp
  5. sharky4

    angel eyes

    Staat goed op de wagen.Mijn vorige angel eyes waren ook dat type.Maar ik dacht de andere eens te nemen omdat de auto zwart is en deze beter omvereen komen met de smoked achterlichten waar ik vroeger de andere versie had. Zit daar nu zo'n silvervision lampje in?Staat wel beter dan de oranje kleurige .Heb je die gekocht via die link die je hier poste of via ebay of iets anders? Ik had ook graag een blauwe gehad .Is een van mijn favoriete kleuren.Heb nog met twee Triumph gereden ook blauwe.
  6. sharky4

    angel eyes

    Ik vermoed dat jij ook angel eyes op jouw Z3 hebt.Heb je de silvervision lampjes erin gestoken dan?Zo ja kan je even geen foto zetten hier of video link waar te zien is als ze uit zijn en branden,k heb wel de matte versie van angel eyes genomen vermits de auto ook zo is.
  7. sharky4

    angel eyes

    Ok Kunnen we bespreken op de meeting op 10 juni.
  8. sharky4

    angel eyes

    Ja dat lijkt mij geen slechte keuze.
  9. sharky4

    angel eyes

    Heb ze er nu ook terug ingebouwd en inderdaad je hebt gelijk i.v.m. de motortjes.Blijkbaar had ik dat over het hoofd gezien bij mijn vorige montage .Men moet de sturing van de originele motortjes uit de lampen nemen in deze op de angel eyes monteren. Wat wel is dat langs de linkervoorkant het kabeltje voor de knipperlichten te kort is zo'n kleine 10 a 15 cm. waardoor men verplicht is om stukje bij te zetten.Was zelfde probleem bij vorige montage voor de rest alles prima.Zijn m.i. van goede kwaliteit..heb de smoked achterlichten ook gemonteerd.De angel eyes zijn eveneens mat van binnen..
  10. Ok Bedankt Erwin.Heb je geen foto van Jouw Z3 M. De mijne is niet het originele BMW kleur maar zwart van SLK .Mijn vorige was een echte zwarte maar helaas gesneuveld op het slagveld
  11. Ben het met jou eens .Die zwarte knippers is iets te veel mijns inziens.Had vroeger deze combinatie. Witte achterlichten en angel eyes vooraan met de zwarte nieren wat trouwens standaard kleur is bij zwarte Z3 M.De vooruit is in chroom. Nu heb ik andere Z3 M (vorige gecrasht) en deze combinatie.Chroom op venster en deurhandvatten gespoten in grijze tint alsook de nieren in deze kleur.Hardtop is ook in deze kleur alsook diffuser.Chroom benzinedop geplaatst van Hamann.De zwarte M roadster hier eerder afgebeeld is hele mooie.prachtige velgen erop. Volgende week komen er smoked achterlichten en ook angel eyes op.Heb nog geen foto daarvan. Momenteel zo. Heb de smoked tail lights gekocht bij cargoods.Ben niet zeker dat deze op ebay een E mark hebben wat nodig is bij de keuring .Deze van cargoods wel.Als de mijne erop zitten zal ik een foto plaatsen.Normaal eind volgende week .
  12. Ik heb deze gekocht en zouden een permanente oplossing moeten zijn.Deze set heeft mij 36 € gekost inclusief opsturen. Op de ebay site staan links naar video's en ook een handleiding. http://www.ebay.com/itm/230772051277?_trksid=p3984.m1497.l2649&item=230772051277&cmd=ViewItem&sspagename=STRK:MEWNX:IT&vxp=mtr
  13. Hallo Erwin ook uit Belgie nml Kluizen deelgemeente Evergem. Rij ook met Z3 M roadtser ( 340 pk getunde door Heinz) bouwjaar 1997 kleur Zwart met grijs (origineel was hij artic sliver.)Heb Wiesmann hardtop ook voor in de herfst en voorjaar mee te rijden. Ik kom naar de meeting in Juni .
  14. 18" EVO velgen op Z3 M . Hamann Benzinetank deksel Vandaag Boston acoustics boxen onderaan ingestoken.Serieuze bas sound nu .
  15. Toen ik mijn vorige kocht had de verkoper er Hankook banden opgelegd en het was precies alsof de wagen steeds glijdend in de bochten ging ook al ging men niet altijd hard De Hankook die er op lagen waren wel winterbanden toen dus mogelijks kon dat iets met het glijden te maken hebben.Zelfs in rechte lijn aanzetten kon het soms gebeuren dat je de indruk had dat de wagen een stuk gleed vooraleer terug grip te krijgen.Met andere banden later was dat probleem er niet meer. Ben benieuwd hoe de Dunlops zich zullen gedragen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.