Ga naar inhoud

JJV

Member
  • Items

    136
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.5si 06-2006
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hilversum/Lyon

Recente bezoekers van dit profiel

1,137 profielweergaven

JJV's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

1

Reputatie

  1. Sorry, change of plans en kunnen helaas met deze rit niet mee Tot de volgende keer
  2. +2 all in, Elske en Jelmer zijn er graag bij en als ik de ervaringen zo lees moet het wederom een topdag worden
  3. Haha Ralf, jawel hoor, top spul maar baal er toch steeds wel weer van dan na een goede poetsbeurt mijn velgen na een kort ritje alweer licht grijs zijn ipv mooi glimmend licht grijs.... Wat ik nog belangrijker vind is de remweg en kwaliteit van stoppen als ik nu toch aan nieuwe blokjes toe ben. Gezien het aantal reacties gebruiken de meeste ZZZZ rijders waarschijnlijk oem. Grtjes, Jelmer.
  4. Dank Jojo, benieuwd welke ervaringen van mede ZZZZ rijders er nog meer zijn
  5. Beste Forummers, onze Z4 is toe aan nieuwe remblokjes maar de vraag is welke als ik iets betere wil dan de standaard gemonteerde. Uiteraard het liefst blokjes die minder slijpsel afgeven maar heb gelezen dat de no dust niet bijzonder goed remmen. Na wat research op ons forum ben ik deze tegen gekomen maar vraag me af of er andere ervaringen meegenomen kunnen worden in mijn keuze. FERODO DS PERFORMANCE - DS2500Bedankt alvast, Jelmer.
  6. JJV

    Brandstofverbruik

    Hahaha, laat mij maar even lekker dromen
  7. Damn, moet vaker op ons forum surfen... blijf vooral jullie tips posten, er zijn kennelijk meer fans op zoek naar een goed en betaal baar exemplaar ;) Dank allen!
  8. JJV

    Brandstofverbruik

    Gemiddeld verbruik op met name de snelweg 1 op 11 met een 2.5IS ;) Zeer tevreden mee en een stuk beter dan de 1 op 8 met van onze Landcruiser 2.4TD...
  9. Idem vanuit Hillywood beste Forummers Nog helemaal geen mooie winterse plaatjes uit voorgaande jaren?!
  10. Ben benieuwd Black, hou ons op de hoogte svp!
  11. Beste forummers, is het mogelijk om achteraf (die ene optie die de koper van mijn ZZZZ nu net niet heeft aangevinkt) de Blue Tooth optie / module te installeren in mijn auto? Enig idee wat dat kost? Alvast bedankt Jelmer.
  12. Leuk topic en handige en betaalbare tips Thanks!
  13. Ik heb zo'n geknepen BE auto, iemand een idee of dit te herstellen is naar de originele 211 pk en of ik dit zou merken bij het rijden?!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.