Ga naar inhoud

Monati

Member
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Sittard

Monati's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Electric_Z3 Toen ik zaterdag de accupool weer monteerde om weer te gaan speuren was het probleem weg en werkte alles weer. Zal in ieder geval een relais op te kop tikken om te zien of dat help als het zich weer voordoet. Is dat die zwarte in de zekering kast? Dat dit word veroorzaakt door het alarm zou zo maar kunnen..............kan ik hier dan iets mee? Of werkt dan alleen demonteren?
  2. Hallo Beemer2.8 Heb mijzrlf al eens voorgesteld met een aantal foto's. Maar nu is dit forum heel mooi geupdate en na een paar maanden niet op het forum te zijn geweest kon ik niet meer inloggen en waren mijn gegevens weg???!!
  3. Nee, parkeerlicht staat uit. Heb na een nachtje accu weer aangekoppeld en nu werkt het weer normaal. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Meestal ging het na een paar keer open en op slot doen uit. Kan de auto wel naar de bmw dealer brengen maar dat kost natuurlijk de hoofdprijs..
  4. Hallo, Ik heb een zwarte z3 1.9 van 1996. Echt super. Maar heb sinds gisteren een probleem waar ik niet uitkom. Bij het richtingaangeven naar rechts blijven ineens alle richting aanwijzers aan rechter kant constant branden. Dus voor opzij en achter. Gaan niet meer uit ook als de sleutel uit het contact word genomen blijft alles branden. Heb zekeringen nagekeken en heb toen gisteravond de accu maar losgekoppeld. Wie weet waar ik moet zoeken om dit op te lossen. Alvast bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.