Ga naar inhoud

Huub

Platinum Member
  • Items

    4,479
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Huub won de laatste dag op 29 juli 2015

Huub had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Porsche Cayenne 955 Turbo
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    LWD
  • Interesse(s)
    Alles wat mooi en lekker is in de breedste zin des woords

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

3,713 profielweergaven

Huub's prestaties

Bronze M member

Bronze M member (7/12)

11

Reputatie

  1. Super aankoop Z3MRunner lijkt mij wel gaaf als die Krokett een XXL aanschaft
  2. Na het bezoek van Z3 vrienden in 058 even de site bezoeken vrienden bedankt voor de super dag/avond en heb er van genoten om voor jullie te barbecuen! Iedereen bedankt voor de felicitaties!! @Z3mrunner welkom op het BBQforum met je nog aan te schaffen BGE
  3. Dank Dank!!!!! En Diana heeft een foto van de trofee Huub & Reinata "Grillmasters2015"
  4. Huub

    "Ex" QPe rijder

    Als niet actief lid lees ik het nu pas :-) maar helaas niet in de prijzen gevallen!
  5. En zelfs te horen op de radio https://cdn.fbsbx.com/hphotos-xpa1/v/t59.3654-21/11699203_850876791673353_134312109_n.mp3/Fragment-Huub_320k.mp3.mp3?oh=c2ae35c4a5bf288ecbfbdc267953492d&oe=5598C829&dl=1
  6. Wat gaaf dat er een topic over ons is!! Als jullie een toerrit organiseren in Friesland dan is er in 058 altijd (parkeer)plaats voor een BBQ groeten van een Ex QPe rijder. Vanavond gaan wij een zeebaars bereiden en hopen ons getrut van vorige week goed te maken.
  7. Huub

    "Ex" QPe rijder

    Dank jullie wel ik zit in de top tien en heb een uitnodiging gekregen om bij de uitslag aanstaande zondag in Zwolle te zijn en daar kans te maken op een van de drie prijzen en ik hoop natuurlijk op de eerste prijs, een Big green Egg Large!
  8. Huub

    "Ex" QPe rijder

    In principe niet veel anders maar de BGE is van keramiek gemaakt en isoleert vele malen beter dan bv een Weber het is zuiniger in brandstof gebruik en je kan de temperatuur heel nauwkeurig regelen. Ik maak veel dingen klaar op mijn BGE desserts,stoofpotten, grote stukken vlees, brood, pizza, pasta's, grill vlees, groenten,vis. de grote stukken vlees hebben bereidingen van 12 tot 18 uren en dan hoef ik geen houtskool bij te vullen en heb een constante temp van 110 graden. Wat op het plaatje staat is een dessert wat ik op een wedstrijd heb gemaakt en wat jij bedoelt is een cake en alle onderdelen zijn op een bbq klaargemaakt.
  9. Huub

    "Ex" QPe rijder

    Maar leuk dat modden van de directie maar als er een rit in het hoge noorden is zijn wij bereid om de barbecue te organiseren Groeten HuubBarbiTruuk! Top dank voor de stemmen!
  10. Huub

    "Ex" QPe rijder

    OHH schatje ik begin ook al te gapen
  11. Huub

    "Ex" QPe rijder

    Als ex QPe rijder en ex mod wil ik misbruik maken van het Z3 forum en jullie vragen om een stem uit te brengen op een Challenge waar ik aan mee doe. Het is een wedstrijd met profkoks en ik ben een amateur en sta nu tweede in de ranking,heb nu al kans om in de prijzen te vallen want het gaat om de beste tien maar het is nu mijn uitdaging om de nummer een plaats te veroveren en heb nog 50 stemmen nodig. Als tegenprestatie organiseer ik een bbq bij een nader te bepalen rit georganiseerd door de directie van dit fraaie forum werkt photobucket hier niet? en de link waar het werkelijk om gaat, http://www.gastronomixs.com/nl/inzendingen/64-pruimencoulis-van-op-pruimenhout-gepofte-pruimen.html Als jullie stemmen ben ik jullie dankbaar en wens ik jullie veel plezier met de Z!! En als jullie niet stemmen wens ik het ook. Groeten HuubZ3QPe
  12. Arno en Christel, Vanuit 058 gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Groeten Huub&Reinata
  13. Hij toverde een Hasselblad achteruit de 630 en maakte een fotoshoot van de Porker en wilde er op de zaak een pagina op een kalender van maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.