Ga naar inhoud

Marczzz3

Member
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 3.0i - 2001, Mégane Estate dCi 110 GT-Line
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Den Dungen
  • Interesse(s)
    Alles wat wielen heeft en hard gaat...
    Maar speciaal mijn Z3 en mijn sport wielrennen & mountainbiken!

Recente bezoekers van dit profiel

849 profielweergaven

Marczzz3's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Of je koopt mijn Z3 3.0i met (afneembare) trekhaak, die zit er standaard af-fabriek onder.
  2. @Pampus: Zitten de weekenden in september bij jou ook vol met wedstrijden e.d.? In die maand is het vaak ook nog prachtig weer.
  3. Ik heb het ff met mijn ega besproken, en beiden vinden het een top-idee. Dus doen! Actief of luieren, gezelligheid staat voorop! Wij doen mee.
  4. Ik vind het helemaal geen verkeerd idee! Heb vorig jaar tijdens een vakantie voor het eerst een zeiltocht gemaakt (wel op tenerife, dus dat alleen al was al gaaf), en wij vonden het super! Ik houd dit voorstel in de gaten.
  5. Ik ken 'm i.d.d. Heb met de eigenaar/handelaar contact gehad. Misschien binnenkort toch eens gaan kijken, al hoewel de kleur niet echt mijn voorkeur is... Anders gewoon wachten tot er iets langskomt. Ook de Duitse handel houd ik in de gaten.
  6. Tja, rood spreekt me minder aan. Blauw of wit bevalt me ook. Hoezo? Weet je er één te koop dan?
  7. Uitgesteld dus? Ben dan wel alsnog geïnteresseerd! Kom nl. uit Brabant, uit de buurt van Den Bosch...
  8. Deze Z3 is verkocht. Ik rijd al een tijdje met veel plezier in mijn zilvergrijze Z3 roadster 3.0i. Fijne auto, maar ik wil weer een stap verder. Zeer nette BMW Z3 3.0i 231pk Roadster in Sport Line uitvoering. Zilverkleur exterieur + Zwart lederen interieur.Electrisch bedienbare + verwarmbare stoelenElectrische ramen + kap.Goed werkende Airconditioning.Alarm klasse 3 met afstandsbediening (2 sleutels).Originele BMW Business radio/CD speler.Er is zelfs een afneembare (af-fabriek) trekhaak gemonteerd. Deze is met een afschermkap in de kleur van de bumper dus niet zichtbaar.Boekjes + onderhoudhistorie aanwezig.Onderhouden bij officiële BMW + Z3/Z4 specialist (Ruud)Recente onderhoudsbeurt gehad 24-10-2014APK is geldig tot 04-2015.In zeer nette staat, schadevrij, alles geheel origineel.Vraagprijs €9.500,- Ben zelf op zoek naar een Z4M roadster of een P996. Zie onder in dit topic voor foto's
  9. Ik ben er samen met mijn vrouw ook bij! Ben ook bij de wintertour geweest, leuk georganisseerd.
  10. Zijn er andere Z3/4-ers die hier voor in zijn? Hoor het graag!
  11. Toch wel fijn om dakloos te zijn...

  12. Heb zojuist bij TicketTravel een ticket 'Staanplaats Algemeen' + een Campingplaats Beauséjour (C3) geboekt. Plan is om vrijdag de 13e ( ) om 06.00u naar Le Mans te vertrekken en dan halverwege de middag daar aankomen. Ik wil zondag na de race weer naar huis vertrekken.
  13. Ik zie op de site van TicketTravel dat er al een aantal campings gereserveerd zijn... Niet te lang wachten met actie ondernemen. De site van lemans24uur.nl is interessant. Twee NL-jongens die al een paar jaar naar LeMans gaan delen hun ervaringen. Ook op hun forum staat info.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.