Ga naar inhoud

BeemerZ

Member
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    ex Z3 3.0i Coupe 2002 | ex (E30) Z1 1991 | ex (E30) 325ia 1991 |
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Nederland
  • Interesse(s)
    BMW

BeemerZ's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Begin dit jaar mijn z3 3.0i coupe uit 2002 (een van de allerlaatste) ingeruild op een 5 touring uit 2008. Nu opzoek naar een mooie Z4. Voorkeur gaat nu uit naar een: - Z4 3.0si uit 2006 - 2007 (facelift model) - handgeschakeld - kleurstelling: zwart/zwart of zwart/rood - sportstoelen - bluethooth tel. - en raar maar waar liever geen navi (verouderd toch) Budget 15-20k. Piet P.s. bedankt voor de reacties, ik kan zelf niet op dit bericht reageren.
  2. Set originele BMW Z3 (E36) 17" styling 42 velgen. Het gaat om een set van 4 velgen. Maten voor: - 71/2JX17 ET:41 - 225/45ZR17 Maten achter: - 81/2JX17 ET:41 - 245/40ZR17 Het gaat om dit type: http://realoem.com/b...226&hg=36&fg=15 Prijs: verkocht
  3. @ Ivo, ik bedoel uiteraard geen aftermarket hoezen dat is echt lelijk :-) Ik zag in een aantal andere berichten op dit formum dat je de bekleding van de stoelen gewoon kunt verwijderen, m.a.w. de bestaande bekleding zijn ook een soort van hoezen en ik vroeg mij af of je die ook los kunt bestellen. Als dat zo is dan zou ik de zwarte bekleding van de stoelen kunnen vervangen door rode. @ Maarten, ik heb dit weekend nog een leuk ritje gemaakt en denk toch dat als ik hem wegdoe ik daar later ongelofelijk spijt van ga krijgen. Besloten hem gewoon te houden en ervan te genieten :-) Ik vind rood lederen stoelen heel gaaf maar begrijp je punt, ik wil daarom het liefste een set extra stoelen in het rood zodat ik altijd weer terug kan naar origineel.
  4. BeemerZ

    Andere kleur stoelen

    Ik heb een prachtige zwarte 3.0i coupe met een zwart/zwart interieur. Zwart/zwart is mooi maar ik ben eigenlijk altijd al een fan geweest van een zwart/rood interieur. Ik bedoel met zwart/rood: dashboard, deurpanelen, middenconsole, bekleding in het zwart en alleen de stoelen in het rood. Iemand een idee?
  5. Bedankt voor de tips! Het zijn idd de originele BMW/BBS velgen waar de auto trouwens ook nieuw mee is geleverd, helaas was de buitenste rand lelijk geworden en heb ik ze laten polijsten waardoor de corrosie plekken (en de blanke lak laag) zijn verdwenen. Ik gebruik de auto niet in de winter dus dat is geen probleem gelukkig, als ik ze eenmaal netjes heb dan blijven ze dat ook. Bedankt!
  6. Weet iemand een goed adres, liefst ergens in of richting het noorden van Nederland, waar ze mijn velgen kunnen spuiten of lakken? Liefst wel iemand met ervaring (lees: geen prutser) zodat ik over een jaar niet weer zit. Mijn styling 42 velgen hadden last van wat corrosie plekken en ik heb ze daarom laten polijsten. Nu zijn ze wel weer helemaal netjes maar niet beschermd d.m.v. een laklaag en dat betekent poetsen tot je erbij neervalt wil je ze mooi houden. Het liefste zou ik ze toch willen laten spuiten of lakken zodat ze weer zo goed als origineel zijn. Het gaat alleen om het velgbed, het binnenste van de velg (dat eruit kan volgens mij) is nog helemaal gaaf dus daar hoeft niks aan te gebeuren. Is het überhaupt wel verstandig om ze te laten spuiten? Heeft hier iemand ervaring mee? Ik wil de velgen het liefst zo origineel als mogelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.