Ga naar inhoud

teronk

Member
  • Items

    168
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

teronk won de laatste dag op 2 juni 2012

teronk had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 1.9 aut. 1998
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Nieuwegein
  • Interesse(s)
    Vliegen, modelbouw, muziek en Z3's

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

709 profielweergaven

teronk's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

1

Reputatie

  1. teronk

    Gratis onderdelen

    Hallo allemaal, Ik heb rolbeugels in gebouwd, dus ook de kunststof santekraam eronder is vervangen. Ik heb dus onderdelen over: Torentjes links en rechts, waar de rolgordels onder zitten Panelen links en rechts die vanaf de torentjes naar beneden langs de deurstijlen lopen. Deze panelen zijn voorzien van 10 cm speakergaten (niet netjes gedaan), die worden afgedekt door aftermarket JBL speakerroosters. Ombouw van het gedeelte tussen de stoelen (versie voor basskast van HK), inclusief bovendeksel, maar zonder de basskast (kan ik nog wel aankomen). Bevestigingsbeugels e.d. Alles gratis af te halen, alles zwart. Ligt in de weg. Bel maar even op 0653144901. Groet, P
  2. Ja ja, ik weet wat een walkie talkie is, maar het ontging me volledig wat je ermee in een auto moet. Zeker nu we allemaal mobieltjes hebben. @pampus: geinig wat je zegt over die marifoon en die atis-functie. In het overzicht mist de air-band radio (ook een soort walkie-talkie, maar dan bedoeld voor vliegie-talkie). Ik weet niet wat de atis-functie in een marifoon is, maar in de luchtvaart gebruiken we ook een atis functie (automatic terminal information system) die elk half uur nieuwe informatie geeft over een vliegveld met daarbij de belangrijkste weersinformatie ter plaatse. @poison: elders op dit forum is het probleem met het afgebroken lamphulsje al vaker besproken. Ik heb toen de tip gekregen om een huls van een balpen te gebruiken. Werkt ook goed. Tip: let wel even op dat de door jou gebruikte kunststof de hitte van het lampjke kan weerstaan.
  3. Klopt. Leerlooier maakt precies de goeie kleur/tint. Zelfs in zwart (wat zijn daar veel tinten van). Hun verf doet de schaafplekken ook helemaal verdwijnen. Ziet er weer als nieuw uit. @Leon: hebben ze toevallig ook gezegd wat de prijs zou zijn als ze de stoel volledig met nieuw leer zouden bekleden? In ieder geval heel nuttige info. Bedankt!
  4. walkie talkie? wat voor afwijking is dat dan weer?
  5. Die zul je achter je radio niet aantreffen. De voeding loopt over de tunnel direct naar de aansteker. De kabelbundel waarin nog meer draden zitten komt links van de tunnel naar boven en loopt verder richting versnellingspook. Als je je versnellingspookmanchet loshaalt dan kun je de aansluitingen direct aan de aanseker zien zitten. Met een beetje geluk kun je ze lostrekken en aftappen. Let er wel op dat wanneer je aansteker en nav-voeding beide gebruikt, de zekering wel eens door zou kunnen slaan.
  6. Ah, Ok, helder. Moet ik toch eens nameten.... In ieder geval enorm bedankt. Weer wat geleerd vandaag!!
  7. Ehhh...de laatste zin is niet duidelijk. Kun je dat wat toelichten? Hoe kan een druppellader schade veroorzaken?
  8. Ik heppum voor je, evenals de rest van de totale HK-installatie. BTW wat doen we nu met de ruitdoekies? Ik hoor wel, doe maar een pmmetje Groet, Pieter
  9. Ivo, Ik stel het volgende voor. Jij regelt, bestelt en betaalt en laat alles naar het adres van m'n neef (niet mn broer) in Memphis sturen. Ik stuur je dat adres per pm. Hij stuurt het pakket naar mij en ik regel verzending door Nederland. Iedereen maakt verzendkosten naar mij over na ontvangst van het doekie. Zo doen? Groet, Pieter
  10. En bij Ekris Utrecht idem dito! Lijkt er dus op dat bestellen in de US lucratief is...
  11. ^OK, als je hier dan even doorgeeft wat 'ie zegt. Afhankelijk daarvan beslissen we wat we doen. En ja, ik wil er ook een hebben!
  12. Ach ja, feitelijk moeten we ook niets willen beantwoorden op dit forum. Gewoon alle vragen direct doorsturen naar Roodkapje. Is de beste oplossing!! Geniet van je muziek!
  13. Menzzzen, Ik begrijp dit niet helemaal. Volgens realoem.com moet dit kleinood gewoon nog bij de dealer te bestellen zijn!!?? Nog geen 13 euro omgerekend en met een keurig tassie, hoewel, bmwfans.info geeft een prijsindicatie van 46 euro. Kijk maar op http://www.realoem.c...193&hg=54&fg=10 , het gaat om onderdeelnr. 23, serienr. 54218410559 (dat klopt overigens niet met het nr. dat wordt opegegeven in de Ebay-advertentie) Ik meen van forumlid Carl uit Maarssen begrepen te hebben dat hij de zijne nog niet zo lang geleden bij de dealer heeft gehaald voor rond de 15 euro... Ik moet nog langs de dealer om het te bestellen. Ik heb daar alleen pas as. vrijdag tijd voor. Dan weet ik ook de prijs. Het gehannes met de transportkosten kan ik oplossen, mocht blijken dat dit ding echt niet meer bij de dealer te krijgen is. Familiellid van mij is gezagvoerder bij Fedex en woont in US. Als het nodig is laten we de hele bestelling naar zijn adres in Memphis sturen (kan nooit veel meer dan 10 dollar kosten) en hij stuurt het pakket dan gratis naar mij. Ik zal dan zorgen voor distributie. Idee? Groet!
  14. Yep, Cor spreekt wijze doormetertjes. Even een paar dagen niets er aan doen, dan diep adem halen een paar forse kniebuigingen en kabeltje voor kabeltje doormeten vanaf het blok, of het isoblok. Elk kabeltje dat weerstand geeft keurig labelen en geduldig doorgaan. Denk er om dat het zo'n puinhoop kan zijn dat als je denkt dat een draad nergens eindigt, het toch zo kan zijn dat ook die draad in verbinding staat met een contactpunt waar je al eerder weerstand op een andere kabel hebt gemeten. Maak een schematische tekening van hoe alles loopt. Dan moet je er uit komen. Het is een k*tklus, maar met geduld kom je er. Want geloof me, 'even' nieuwe kabels trekken is ook geen walk in the park. Als troost: ik heb een dynamo-toon op m'n audio-installatie en moet binnenkort ook alles kabeltje-voor-kabeltje nalopen om het eruit te krijgen.... Hou vol!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.