Ga naar inhoud

evanschalm

Member
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

evanschalm's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dank voor de hulp en het welkom! Ik zal alles nog eens nalopen en uitproberen!
  2. Dank je voor de hulp en voor het welkom! De connector is gelijk aan die op de afbeelding en de aansluiting is conform het schema waarnaar je had verwezen.
  3. Na mij oude autoradio (Sony CDX-L480X) uit mijn BMW Z3 1.9 uit 1996 te hebben verwijderd, bleek in mijn auto een BMW connector (type BMW X18126) aansluiting te zijn bevestigd. Ik heb een nieuwe autoradio gekocht, type JVC KD-R621 (2011). De reden voor de aanschaf was de mogelijkheid om de display in de kleur amber te kunnen zetten, alsmede de USB aansluiting. Ik heb de radio via een ISO-connector (RAC 1000) bevestigd aan de radio en de BMW aansluiting van mijn Z3. De radio springt aan en geeft direct de melding "MISWIRING CHK WIRING THEN RESET UNIT", volgens de handleiding moeten de connectoren van de luidsprekers goed gecontroleerd worden aangezien deze mogelijk niet afgedekt zijn. Ik heb alles veelvuldig gecontroleerd. De melding blijft terugkomen. Ik heb de vraag voor een oplossing neergelegd bij het Service Center van JVC, uiteraard nadat ik dit dit formum uitvoerig heb doorzocht. Het Service Center gaf eigenlijk geen enkele informatie waar ik iets aan had. Alle connectoren zijn aangesloten conform het schema zoals het ook op dit formun is neergelegd. Hopelijk weet iemand een oplossing en kan mij helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.