Ga naar inhoud

PeterJ

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Breda (NB) en Neck (NH)

PeterJ's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Mij werd het passen afgeraden, bij cabriocare hadden ze dat namelijk al geprobeerd, maar was t niet gelukt.. In Amerika hebben ze best mooie clamp-on rekken voor de Z4, prijs valt ook nog wel mee (220 dollar), maar de verzendkosten zijn gruwelijk duur! Ben je tussen de 260 en 290 dollar ongeveer kwijt! Het enige rek dat ik in Nederland heb gevonden dat voor een Z4 is is bij vlietcars, maar dat is 275 euro.. Oftewel, ik ben nog steeds op zoek, dus mocht iemand er wel een hebben gevonden, dan hoor ik dat graag!
  2. Ik ga komende vrijdag proberen of dat universele bagagerek voor o.a. de Z3 ook op een Z4 past, maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in.. Toch iedereen die gereageerd heeft bedankt! En omdat dat gewaardeed wordt, hierbij een foto van mijn Z4 (als t lukt..)
  3. Hey Sander, leuk dat je uit de buurt komt! Waar werk je in Wormer (ik woonde tot oktober in wormer en vanaf volgende maand weer)? Overigens is de bijrijder idd een vrouw... haha @ Bojan en 2.5si: Het rek dat op die MX-5 zit is ook monteerbaar op de Z3, kan ie dan ook op de Z4? Hij is wel verstelbaar.. P.S. 2.5si wat heb jij een gaaf plaatje als handtekening!
  4. Bedankt voor de reacties! Bij street performance zie ik geen bagagerek staan voor een BMW, alleen maar koffersets..
  5. Goedemiddag! Ik zal mij eerst even voorstellen; Ik ben Peter uit Neck (noord-holland), doordeweeks woon ik Breda, ik ben 21 jaar oud en heb sinds begin dit jaar een BMW Z4 2.5i uit 2005. Komende zomer wil ik graag met de auto richting Italie gaan rijden voor ongeveer 3 weekjes. Heikel punt hierbij is de bagageruimte. Dit is dan ook de reden dat ik graag een bagagerek wil kopen (tweedehands of nieuw). Ik wil natuurlijk geen gaten in mijn kofferbak, dus wil ik het kliksysteem. Weet iemand een leuk adresje voor een bagagerek voor een Z4? Ik heb ze wel voor Z3's gezien, maar niet voor Z4. Is het mogelijk om een bagagerek van een ander type auto (bijvoorbeeld Z3) op een Z4 te monteren? Alvast bedankt, Peter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.