Ga naar inhoud

Baak

Member
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    robert@nogwat.com

Baak's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Baak

    Trillen in een bocht

    ... aanvullend, ik lees ook dat het kan zijn dat wanneer je met je band een stoepje hebt geraakt, je band wel eens beschadigd kan zijn. Zou het daar aan kunnen liggen? (Heb inderdaad een soort stoepje geraakt).
  2. Baak

    Trillen in een bocht

    Toen ik vandaag naar huis reed begon de auto in bochten naar rechts ineens behoorlijk te trillen aan de rechterkant (+auto en stuur). Dit gebeurd bij snelheden van boven de 80 km/u. Ik heb het idee dat het alleen aan de rechterkant van de auto is. Daaronder had ik nergens last van. Ik heb gezocht op dit forum of ik een soortgelijk issue kon vinden, maar daar gaat het voornamelijk over trillende auto's wanneer deze rechtdoor rijden. Als ik rechtdoor rij, heb ik geen (merkbare) last van trillingen. Iemand enig idee waar dat aan kan liggen. Ik heb gelezen dat ik hem eerst moet laten uitbalanceren, maar weet niet of dit ook zo is als ik alleen in een bocht er last van heb. Excuses als ik dubbele vragen stel, maar kon niet iets soortgelijks vinden op het forum. Iemand een tip om zaken te controleren voordat ik naar Roodkapje ga rijden ...
  3. Weet iemand een goed adres voor het onderhoud aan een Z3 in de omgeving van Den Haag? Mijn portomonnee is niet zo dik dat ik 'm iedere keer bij BMW Den Haag kan brengen ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.