Ga naar inhoud

ggbmwz355

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ggbmwz355's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Als je bedoelt "waarom brandt het motormanagementlampje?", dan kan ik daarbij aansluiten. Dit is bij onze auto ook het geval. Wie weet de oorzaak?
  2. Onze Z3 lekt kleine hoeveelheden olie en radiatorvloeistof. En er zitten scheurtjes in de slangen (uitgedroogd). Wie helpt ons? Eerste eigenaren, km ca 98000. K 79-FB-RV. Gerard & Liesbeth Gerritsen nul zes 54908520.
  3. Dank je LTJL voor de leerzame foto's en tekst!
  4. Dank je DutchSpace! Is de moeite van het proberen waard.
  5. Hallo Enzo, wat een verhaal! het past prima in de lijn ... slechte diagnose stellen en de gevolgen voor de eigenaar. Roep hierbij iedereen op met slechte ervaringen bij BMW Amsterdam!
  6. Bedankt voor de reactie. Ik bedoel inderdaad de dealer naast de Ring A-10. Reparatie moet inderdaad worden uitgevoerd. Maar even afwachten of men nog voor rede vatbaar is....
  7. Hallo Allemaal, Even voorstellen, mijn naam is Liesbeth Gerritsen uit Leiden en ben sinds 2000 de trotse eigenaar van een mooie blauwe Z3 1.9. Heb intussen 75.000 op de teller en de auto rijdt nog steeds als een zonnetje! Voor het eerst wordt ik helaas geconfronteerd met een nare kwestie... olie lekkage. Alhoewel het oliepeil niet of nauwelijks zakt, is het toch een vervelend gezicht de olievlekken op de vloer in de parkeergarage. Met deze klacht naar BMW Amsterdam voor een inspectie geweest. Na een dag inspecteren was de mededeling: de kleppendeksel pakking, de distributie pakking en de krukas kering dienen te worden vervangen. Begrote kosten: €625,00. Opdracht verstrekt en de auto weer opgehaald. Nu blijken de kosten te zijn gestegen naar €825,0 wegens het vervangen van de Pully [scheurtje in het rubber]. Korting bedongen van €100,00 wegens niet informeren en betaald. Binnen een week wederom olie op de garagevloer. Weer terug voor 2e inspectie. Conclusie nu: de koppakking lekt, kosten €1.060,00 [!]. De auto meegenomen en de reparatie niet laten uitvoeren. Wel boze brief naar directeur Mutsaert van BMW Amsterdam. Deze is niet voor reden vatbaar. Gewoon betalen. Mijn verweer dat dit toch in de 1e inspectie geconstateerd had moeten worden, waardoor in ieder geval minder arbeidsloon etc etc wordt van tafel geveegd. Wat een slecht service! Ik vraag mij af of er onder de leden meer mensen zijn met dergelijke ervaringen en wat het beste is om nu te doen. Met vriendelijke groet, Liesbeth Gerritsen liesbethg[at]planet.nl gerardgerritsen[at]planet.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.