Ga naar inhoud

Job ZZZ

Member
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 Roadster, Audi A5
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Regio Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

1,051 profielweergaven

Job ZZZ's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. Blijft toch wel een leuke gadget en toevoeging aan de Z. Allen het plaatsen is al leuk, past goed bij het 'stralende' logo vanuit de deur
  2. Dankjewel Ad, dat klinkt allemaal heel herkenbaar. denk dat mijn verwachtingspatroon gewoon niet helemaal huis was
  3. Ad, volgens mij hebben wij af fabriek een identieke auto op de bekleding van de stoelen na. Ik ben heel benieuwd naar jouw 'fluitje van een cent' hoe ervaar je de laatste 10 cm en dan vergrendelen, is daar kracht voor nodig of kan je deze handeling doen vanuit de stoel?
  4. Dank voor het meedenken Maurits! grotere foto's niet direct voorhanden maar natuurlijk snel genoeg gemaakt dit weekend.... Het gaat met name om het vergrendelen van de kap, openen, naar achter laten vallen en uiteraard de hendel in de juiste positie plaatsen gaat allemaal zonder weerstand. De dakbak staat in de lage positie waardoor er extra veel ruimte is voor de kap, kortom de oorzaak is of inderdaad één van de zaken zoals jij beschrijft of het betreft perceptie. Daadwerkelijk vergrendelen gaat eigenlijk alleen als ik naast de Z4 sta, op basis van jouw HOW TO het originele windscherm geplaatst (dank daarvoor) dus geen BH aan boord In elke open positie lijkt de kap loodrecht op de auto te zitten, visueel kan ik geen afwijkingen constateren en ook is er geen sprake van 'bijgeluiden' Het harde deel dat jij beschrijft ga ik eens nader bekijken, wellicht dat ik daar iets kan vinden. Zal proberen dit weekend een filmpje te maken, zegt meer dan 1000 woorden.
  5. Een inmiddels oud topic maar eens nieuw leven inblazen! Mijn z4 heeft als één van de weinigen een handbediende kap, ben er zeer tevreden mee en geeft een retro gevoel, helemaal happy mee toch als ik het bovenstaande lees klinkt het bedienen als een fluitje van een cent, met name het vergrendelen, zittend in de stoel, biedt mij toch een behoorlijke uitdaging. Het lijkt alsof de laatste 10 centimeter er een lichte weerstand ontstaat, wellicht veroorzaakt door de vouwende kap. Ik heb er eens goed na gekeken en vind de vouwen (zie foto) wel nadrukkelijk aanwezig maar lijkt me niet hetgeen waar de weerstand ontstaat. Iemand wellicht een tip waar ik de oorzaak kan vinden?
  6. Zoveel smaken, zoveel meningen..... persoonlijk vind ik de styling 32 van BMW in 17inch toch wel de mooiste combinatie. mijn vorige Z (roadster) had voor 225 en achter 245
  7. De dealer heeft geen logische verklaring waarom waarom de bekleding ontbreekt en geeft aan het onderdeel inderdaad te kunnen bestellen. Technisch lijkt alles prima te zijn en kan ik nergens iets vinden dat te maken zou kunnen hebben met serieuze schade. De bumper is wel gespoten maar de motorkap zit nog in de eerste lak.
  8. Nummer 5 lijkt me duidelijk dus! En aangezien we allemaal gek zijn op foto's laat ik jullie hierbij even meegenieten:
  9. Allen, Na meerdere jaren enorm veel plezier te hebben van mijn huidige Z3 sta ik aan de vooravond van een nieuw besluit. Ik wil iets anders, iets snels en vooral een andere BMW. Ik heb mijn oog laten vallen op een blauwe Z4 sDrive 35i. De wagen is in absolute topstaat en is voorzien van alle opties die het voor mij interessant maken, de keuze om wel of niet over te gaan tot aanschaf zal niet lang op zich laten wachten. Maar nu viel mij het volgende op: De binnenkant van de motorkap heeft geen isolatiebekleding terwijl een Z4 sDrive28i (stond ook bij de dealer) wel voorzien was van keurig afwerking aan de binnenkant van de motorkap. Mijn vraag voor nu is simpel, hoort de binnenkant van de motorkap van een Z4 sDrive 35i onbekleed te zijn of hoort hier isolatie geplaatst te zijn? Hoor het graag..!
  10. Rob, Wellicht kan ik je helpen, echter niet in Overijssel, ik beschik over stallingsruimte in de regio Utrecht. Kun je iets specifieker zijn over hoe lang je hier gebruik van wenst te maken? Groeten, Job
  11. Complimenten Ferry, je hebt scherpe ogen! Wij hebben inderdaad bij de Salentein gegeten en genoten van hun heerlijke eigen wijn, om precies te zijn.... we zaten op het terras van El Portillo. Wat mij betreft is de Black Angus daar niet te overtreffen, een echte aanrader!
  12. en nog een paar plaatjes.... op een andere locatie maar nog even met 2 zzz-tjes eten:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.