Ga naar inhoud

nick wood

Member
  • Items

    263
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

nick wood won de laatste dag op 7 maart 2015

nick wood had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 Coupe / 740iA
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Civray in Frankrijk
  • Interesse(s)
    Electronica is mijn vak, auto's zijn een passie.

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

972 profielweergaven

nick wood's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

24

Reputatie

  1. Koplampen Z3 2.8 Goedenavond, het is al een tijdje geleden dat ik op het forum ben geweest maar we hebben nog steeds onze Z3 Coupé. Nu heb ik een vraag, de Z3 is gebouwd in februari van 1999 en hadden ze toen glazen of plastic koplampen? De rede is dat ergens 8 jaar geleden mijn vrouw een aanrijding met een hert heeft gehad en de schade is door de BMW dealer hier in Piotiers (Frankrijk) hersteld voor het leuke bedrag van bijna € 8000,-. Nu beginnen de koplamp glazen te schilferen en zoals je bij andere plastic koplamp-glazen ziet, wazig te worden. De vraag is dan ook of er vanaf de fabriek glas of kunststof glazen in zaten. Alvast hartelijk bedankt voor de antwoorden!
  2. Vertel dat maar eens aan de PvdD. ( Hey, ik kan geen emoticons meer plaatsen ??)
  3. Kijk, dat ie uit zijn bol is gegaan is tot daar aantoe, daadwerkelijk fysiek iemand aanvallen over een bord spruitjes gaat gewoon te ver. Ik denk niet dat Clarkson er zelf een probleem mee heeft dat hij is ontslagen en volgens mij heeft hij het met opzet zo ver laten komen. de man heeft een marktwaarde die enorm is.
  4. Schandalig! Een Z4 hoort geen diesel te hebben. Ik weet het, met dit vermogen en koppel trek hij als een paard. Toch heb ik nog steeds iets tegen tractor-motoren. Dat zal wel gekomen zijn toen ik er verplicht " van de zaak" mee moest rijden.
  5. En juist die zin bevalt me niet. Op die manier is de prijs niet gerechtvaardigd. Ik ben het met je eens dat illegale software ten alle tijden vermeden moet worden maar als ik er serieus geld aan ga uitgeven dan wil ik wel iets hebben wat de hele auto kan uitlezen.
  6. Is dat alles? Volgens mij kan die veel sneller dan dat. Een rustige bestuurder volgens mij.
  7. Die mag er zeker zijn, vooral een hele mooie kleur! Daarbij de combinatie met het interieur maakt het geheel af.
  8. De kettinggeleiders van mijn 7 hebben het ook al eens begeven, net na de 3 ton. Na een complete motorrevisie heeft het blok al weer 45.000km gelopen. Ik weet wat het vervangen van de geleiders inhoudt, daarbij vergeleken is het vervangen van een waterpomp kinderspel. Ik weet ook wat een X308 zo ongeveer waard is en je hebt volledig gelijk dat het zonder de voorgaande modificaties/reparaties misschien niet interressant zou zijn. Dank voor het compliment!
  9. Hartelijk dank Pim! Waterpomp en geleiders zijn al gedaan, daar zijn rekeningen van aanwezig. De bak zal ik zeker flushen maar op het moment schakelt hij perfect. Roest, jup, inderdaad de achterwielranden. Schokbrekersteunen heb ik nog niets over gehoord maar die zal ik aan een nader onderzoek onderwerpen als ik volgende week de Jag ga ophalen. Nu kan ik zelf best wel aardig plaatwerken en mijn MIG-lasser heeft ook geen geheimen voor me dus dat komt wel goed.
  10. Geweldig! De betere auto is zonder twijfel een BMW Z.
  11. Jawel, je moet gewoon overeenkomen met de verkoper dat hij belangrijke mankementen heeft achter gehouden. Praat hem een schuldgevoel aan en laat hem dan de bestelling op eBay annuleren. Je moet wel van te voren vragen of er nog andere mankementen zijn die niet in de advertentie staan, heb ik gedaan en dat heb ik uitgeprint meegenomen. Toen ik hem daarmee confronteerde was het snel gedaan. EBay zegt in zijn kopersbescherming dat als het gekochte niet aan de eisen voldoet dat je het recht hebt van de koop af te zien.
  12. Dat systeem zit op mijn 7 ook maar ik heb de meldingen softwarematig uitgeschakeld. Ik werdt er gek van, terwijl er niets aan de hand was kreeg ik om de havenklap een melding. Ik controleer gewoon mijn bandenspanning regelmatig en dat is voor mij genoeg. Vroeger ging het ook op vele gebieden fout in auto's, noem het maar op maar we werden niet gehinderd door achterlijke lampjes op het dashboard die ons dat zo nodig moesten vertellen. Overigens is in mijn 7 de marge 0,1 bar voordat er geroepen wordt dat er een "probleem" is.
  13. Dus na de Lamborghini Gaillardo (ofzo iets) zijn ze in Dubai nu ineens vol spanning in de achtervolging.
  14. Oeps, even gemist. Geen rede om boos te worden. *EDIT* Ik was op het verkeerde been gezet door de titel van dit topic, daar staat Willem, ik had zo snel de link niet gelegd. Als het je helpt bied ik mij excuus aan.
  15. Driez, jongen, maak je eigen topic aan man!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.