Ga naar inhoud

DavidZZZ

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.0i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Breda

DavidZZZ's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Beste forumleden, Mijn Z3 (2.0 ltr, facelift model) heeft een probleempje met de centrale portiervergrendeling wanneer ik wegrijd. Normaal gesproken sloot deze zicht automatisch maar dit werkt helaas niet meer. Als ik het vergroomde linkerpiefje al rijdende naar beneden druk vergrendelt hij alsnog alle deuren.... De AB vergrending/ontgrendeling werkt nog wel uitstekend en zonder haperen. Ik zag zojuist ook dat de tankdop vergrendeling niet meer werkt.... bij het ontgrendelen van de auto trekt hij nadat ik hem handmatig heb uitgetrokken wel in... maar daarna niet meer uit! Het zou fijn zijn om het geheel weer werkend te hebben op mijn zwarte pareltje! Wie kan mij uit de brand helpen door een oplossing aan te dragen?! Mijn dank is groot!
  2. ik zou voor een andere optie gaan die je hooguit 1,50 kost en 5/10 minuten! Je kunt de softtop achterruit ook eens met koperpoets krasvrij maken! Was bij mij een groot succes! Persoonlijk vind ik het ook erg zonde van je bumper partij en kan ik t alleen maar afraden om dit te installeren... Als je echt wil klussen aan een Z3.... ik heb nog wel wat kleinigheidjes op de roll staan die uitgevoerd moeten worden haha! Groetjes uit Brabant!
  3. Hey Ferry, Ik heb zojuist de How-To gelezen maar ik denk dat er een verschil zit in het volgende....het probleem bij deze persoon leek te zijn dat het op zijn stoel druppelde en niet op zn matten. T lijkt dus vanonder te komen. Ik heb overigens afgelopen week grondig mn auto gewassen en daarbij mogelijk teveel op de kieren gespoten met de hogedruk! Groetjes David
  4. Bedankt! Ik lees net dat dit de oorzaak weleens zou kunnen zijn: Op zoekfunctie "vocht" kon ik zelf overigens niets vinden... maar ik ben met onderstaand verhaal denk ik verder geholpen! Bedankt Z3Widebody ------------------ Oude topic Ik ben nog niet zover gegaan om de stoel eruit te halen, maar kon mijn hand onder het tapijt krijgen bij de dorpel (na verwijderen zwarte strip) en voelde daar letterlijk en figuurlijk nattigheid!!! Ik denk dat bij mij het water naar binnen komt via de binnenkant van de deur door een slechte afdichting van de binnenbekleding. De garage beweert (en hoopt) het nu opgelost te hebben. Ik wacht af, maar een snelle test met de tuinlang leek postitief...
  5. Beste forumleden, Mijn Z3 heeft een vochtprobleem(pje) dat zich bevindt onder de bestuurdersmat! De mat ligt nu te drogen en ik ben nu bezig met het drogen van de bekleding eronder! Ik heb het proberen weg te fohnen en proberen op te deppen met theedoeken. Dit werkt in mijn ogen redelijk alleen blijft het nu de vraag waar dit probleem vandaan komt. Enkele mogelijkheden voor de oorzaak: - Natte voeten op de mat en dat gedurende de afgelopen maanden...is het gaan doorlekken op de bekleding. - Zo gekocht (okt 2010) en niet eerder gemerkt - Bij het schoonspuiten van de auto aan de onderkant.... erdoorheen gespoten???? (<---- kan dat??) - Roest plek die door is en nu de bekleding nat maakt! - ?????????????????????????????????????????????????? Oplossing: HULP GEVRAAGD!
  6. Zitten ze wel met de goede kant boven??? Klink erg simpel enzo maar ik heb een schat van een bijrijder die dit ook weleens verkeerd doet! Groetjes
  7. De BMW Z3 1.9 automaat, kwam niet best uit hun trip naar het beloofde land! Ik heb er overigens wel van genoten...wat een schitterende reis hebben die gasten weer gemaakt! PS: De BMW kwam met name te kort doordat de schakelmomenten te lang duurden.... Veel kijkplezier!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.