Ga naar inhoud

erwino

Member
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.5i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    cuijk

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

356 profielweergaven

erwino's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Heb er een nieuwe accu ingezet, maar niks. Op iemands advies heb ik de sleutel nog eens geprobeerd in het slot te verdraaien , maar dan met wat meer kracht. Dat is gelukt ik kreeg de sleutel nu wel horizontaal, en gaat nu heel soepel . Echter is er nu waarschijnlijk iets afgebroken of losgeschoten, het pennetje blijft naar onder en de deur blijft vergrendeld. Ik geef het op , nu al ? ja nu al !
  2. De accu heb ik vorige week nog doorgemeten gaf het volledige volttage, voor de zekerheid ook nog ff de acculader aangesloten.deze gaf ook aan dat de accu volledig geladen was.
  3. Het CV drama duurt voort, heb v/d week de sleutel uit elkaar gehaald en de batterij doorgemeten, deze gaf gewoon 3v. Ben nu echt bang dat het de ontvanger is die ehh niks meer ontvangt. Heb ook nog geprobeerd de deur te openen ,door ruimte te maken tussen ruit en softtop kon ik met een staaf de schakelaar van de cv op de middentunnel bereiken . Levert leuke reacties uit de buurt op. Maar helaas geen reactie, ook kon ik de deurhendels binnen bedienen, maar ook geen uitwerking. :muur: Ben bang dat hij toch afgesleept gaat worden richting dealer.
  4. Zeg dat wel, heb ik weer, toch maar de ANWB bellen (dacht is overbodig met een Z) eerst ff lid worden dan maar. Is een manueel dak zal niet gaan lukken, Kan nog zijn dat beide sleutels leeg zijn .deze schijnen zich op te laden via het contactslot, iemand een idee hoe ik deze op een andere manier op kan laden? Wat mij een raadsel blijft is dat ik de auto niet met de sleutel in het slot kan ontgrendelen, daar wist de dealer ook geen antwoord op.
  5. Helaas is het probleem groter, dit had ik idd ook geprobeerd, zonder resultaat. Heb ff gegoogled, en ben bang dat het de GM5 module is, maar weet het niet zeker omdat bij mij niks meer werkt. Al wist ik maar hoe ik het portier geopend kan krijgen op de een of andere manier.
  6. Heeft iemand dit wel eens meegemaakt...!? Wou graag een eindje gaan toeren met de Z , echter ik kom er niet meer in. De reservesleutel ook al geprobeerd maar niks, alleen de achterklep is los te krijgen d.m.v de sleutel in het slot. Deze reaggeert dus ook niet meer op de CV. Als ik het portier wil openen met sleutel krijg ik de sleutel rechtsom, en linksom met veel weerstand. echter er gebeurt niks. weet iemand een manier om de Z open te krijgen zonder koevoet of i.d.? B.V.D.
  7. Natuurlijk moet eerst de oorzaak opgelost worden, maar het kan nooit kwaad om zo'n vochtvreter kant en klaar in zak te gebruiken. Deze kan dus absoluut niet gaan lekken ,en is dus geschikt voor in de auto. http://www.bison.nl/nl-nl/producten/672-ai...-kant-en-klaar/
  8. Bij bijvoorbeeld de blokker een vochtvreter kopen, niet die in zo'n bakkie maar ook verkrijgbaar in een zakkie. Deze kun je uit het zicht(bijv. achter de stoelen) leggen, en je hebt geen condensprobleem meer. Dit werkte bij mij tenminste perfect.
  9. Ow zo'n lederen armsteun heb ik ook niet ,laat staan geborsteld aluminium. Het is meer geborsteld plastic, is fantastic. Z4 2.5i 2003.
  10. Gister maar ff afgezien van het carnavals gebeuren, en ff lekker in de Z getourd, en natuurlijk wel dakloos. :thumbsup: Kon meteen die confettie uit mijn pruik worden geblazen. :notworthy: P.s voor aankomende zaterdag belooft paulus pietsma temp. van rond de 15 graden dus!!!
  11. erwino

    DISA Adjuster unit

    Heeft iemand een idee waar deze klep voor dient ? .Heb een vermoeden dat deze unit bij mijn Z4 ook niet helemaal fris meer is, maakt namelijk ook een ratelend geluid wat dus duidt op een gare klep. Kan er hier op het forum niks over vinden, terwijl het toch een veel voorkomend probleem is.
  12. Op de foto's van de BMW site word er een mooie opmaat gemaakte hoes getoond. Ik ga deze hoes maar eens bekijken , bedankt voor de tip.
  13. Je bedoeld van die dobbelstenen aan de achteruitkijkspiegel, ik vroeg me al af waar DICE Z4 voor stond.
  14. Voor 40 euro bij de Halfords, ja leuk voor in de garage, maar waardeloos voor buiten . Kun je meteen een paar lakstiften erbij kopen, Een goede Autohoes voor buiten kost toch minimaal rond de 200 euri. En die koop je niet bij de halfords, Kijk maar eens bij: http://www.1classadditions.nl/nederlands/autohoes-info.htm. :console:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.