Ga naar inhoud

Bartvw

Member
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Bartvw won de laatste dag op 10 juli 2017

Bartvw had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3

Bartvw's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Bartvw

    Half losse spiegel

    Bedankt, ik ga is even een kijkje nemen!
  2. Bartvw

    Half losse spiegel

    Hallo, Door een aanvaring met een persoon zit mijn spiegel half los. Ik kan hem heen en weer bewegen en een beetje optillen. Het spiegelverstelmechanisme werkt nog wel. Ik heb hieronder een foto bijgevoegd van het probleem. Weet iemand een oplossing? Hoe hoort dit normaal vast te zitten? Uploaded with ImageShack.us bedankt!
  3. Haha, gaat het hier altijd zo in gezocht topics? :lachen:
  4. PB terug! En voor de rest iedereen bedankt voor de wijze raad! Aan de ene kant ga ik twijfelen, maar aan de andere kant vind ik het huidige geluid toch wat te zacht. Het hangt er ook vanaf wat het me uiteindelijk gaat kosten, en het feit dat het niet onmogelijk is om het te herstellen vind ik ook wel meespelen.
  5. Als het echt heel luid is kan ik misschien beter voor een andere gaan Het is niet zo dat ik direct geïnteresseerd ben omdat ik eigenlijk de 2x zoek en het zonde vind om de helft in de garage te laten liggen, maar zou wel een eventuele vraagprijs willen weten?
  6. Is dat een versie die ook op een 1.8 past? Ben eigenlijk op zoek naar 2x76mm, maar wil wel over 4x nadenken.
  7. Dankje, heb Braspenning al gemaild, zal ook daar even een mailtje naar toe sturen. Sta ook open voor 2e hands mocht iemand een adresje weten?!
  8. Haha precies, Als z3 eigenaar heb je na 30 seconden al de neiging om hem uit te zetten
  9. Zag hem net ook staan ja, ga hem even kijken!
  10. Ik ga eens even informeren wat het kost bij Braspenning. Jullie commentaar maakt me eigenlijk eerder nieuwsgierig dan dat het me afschrikt
  11. Ja, ik weet het zeker Heb je er wel is vaker een liggen? Mocht je een ander merk hebben liggen, wil ik daar ook wel over nadenken. Heb hem alleen op een 2.8 gehoord in het echt. De 1.8 alleen op filmpjes maar dat zal inderdaad wel flink vertekenen. Toch wil ik het graag proberen!
  12. Ik las in een ander topic hier op het forum dat die al verkocht was. Nog steeds op zoek dus!
  13. Hallo, Ik ben op zoek naar een Eisenmann einddemper voor mijn BMW Z3 1.8. Het liefst de 2x76mm. Mvg, Bart
  14. Bedankt mensen! Mooi dat ik het eindelijk weet. Ik ga inderdaad zo snel mogelijk wat laten doen aan die lelijke plekken. Maak binnenkort wel een 'gallery' met het resultaat en de rest van mijn auto!
  15. Zou iemand mij kunnen vertellen of de velgen die momenteel onder mijn z3 zitten, originele BMW velgen zijn? Ik heb al zitten zoeken in de database met velgen, maar ik kan ze niet terug vinden, style 42 komt nog het meest in de buurt. (http://www.angelfire.com/biz7/bmwheelie/index.htm) Alvast vriendelijk bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.