Ga naar inhoud

robq1983

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 3.0 coupe
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Gilze

Contact Informatie

robq1983's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Sinds vanmorgen is het tikken weer verdwenen, nergens geen last meer van. Ook werk het alarm weer zoals het moet met knipperen van de lichten bij in- en uiitschakeling. Zal dus iets van een sensor zijn van het alarm, maar dit laat ik z.s.m. even controleren. iemand enig idee waar dit zit verstopt bij de QP?
  2. ik zal morgen dan maar eens langs de garage gaan om te laten kijken. het geluid houd aan, zelfs al ik het contact uit draai. het stopt alleen tijdens het starten van de auto, dan is het enkele seconden stil. maar ik zou niet weten wat voor problemen er nog meer zouden zijn, of is dit een signaal dat er meer mis is?
  3. ik verwacht dat het iets met het alarm is, de licht branden niet meer bij het in- en uitschakelen. ook variërt het tempo van het geluid, maar niet met een regelmaat. de ene keer snel en dan langzaam zowel bij rijden als stilstaan.
  4. ja, dat kan het ook wel zijn; van achter het dashbordkastje. die hoek is het in ieder geval, en het lijkt mij geen blaadje gezien de snelheid van het geluid.
  5. Hallo, Sinds gisteren avond maakt met QP een tikkend geluid in het interieur, en vanmorgen was het weer het zelfde liedje. Het geluid komt van rechtvoor, ter hoogte van de ventilator naast de bijrijdersportier. Het geluid heeft iets weg van een snel tikkend knipperlicht, misschien iets mis in de elektronika? Kan iemand mij verder helpen om dit storende geluid op te lossen/ verhelpen? Groeten, Rob
  6. De bestaande velgen onder mijn Z zijn nu de styling 42 (225x50xR16) en niet de 32's. (moet van de week eens foto's op de site zetten ja). Ik heb het destijds al eens met je gehad over velgen en welke maat en breedte. Jij adviseerde toen de 32's 18"inch breedset, misschien dat daar het misverstand vandaan komt. Heb nu 'Mus' een mailtje gestuurd over de velgen op zijn foto's d.d. 16-5-2009 (show us your rims). Vindt deze ook wel heel mooi staan. Zoals al aangegeven; ik ben nu opzoek naar een mooie vijfspaak breedset 18". m.v.g. Rob
  7. Hallo, Ik ben opzoek naar een set 18" velgen styling 125 voor mijn z3 coupe. Nu lijkt een set dubbel- vijfspaaks mij een mooie set. Maar ik krijg deze nergens als 2e hands gevonden, en nieuw (origineel) vindt ik ze toch echt te duur. Weet/ heeft iemand een set origineel of imitatie???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.