Ga naar inhoud

Browny

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3M
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Gelderland

Recente bezoekers van dit profiel

394 profielweergaven

Browny's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Browny

    Klepje ? Z4

    Klopt erg actief ben ik niet geweest laatste tijd, maar bij mij in de kofferbak is geen sprake van een touwtje. Het probleem speelt nog steeds, het lijkt aan het motortje te liggen.
  2. Ik heb het bovenste gedeelte (klep) gedemonteerd. En even langs de bmw dealer geweest, hun conclusie iets afgebroken maar geen motortje aanwezig. Maar naar mijn mening lijkt het erop dat nummer 10 niet in begweging komt. Wordt dit aangestuurd door het stelmotortje? Zoja waar kan ik die het beste bestellen?
  3. Mijn z4 uit 2003 heeft hetzelfde probleem. Opbergvak is alleen met een schroevendraaier te openen. De knop om te openen is niet meer in beweging te krijgen. Hetzelfde princiepe bij de bovenste knop welke voorheen ook indrukbaar was. Ik heb ook het idee dat het dak niet meer goed opbergt in de daarvoor bedoelde ruimte. Is het te testen of het idd nummer 18 is welke defect is? Ik heb in de kofferruimte geen tauwtje gevonden. Kan het een zekering zijn? En hoe kom je bij nummer 18? Ik heb de accu een keer ontkoppeld zodat het misschien allemaal ontgrendeld werd maar dat hielp ook niet.
  4. Browny

    Klepje ? Z4

    Kan het niet een zekering zijn? Ik heb ook gemerkt dat de softtop wat problemen geeft met openen. In eerste instantie een oranje lampje, daarna sluit hij niet geheel aan de bovenkant van de middenconsole.
  5. Browny

    Klepje ? Z4

    Oke, dus klepje krijg ik log met eventueel schroevendraaier en daarna knop demonteren? Ook de bovenste knop kan niet meer ingedrukt worden deze dient voor het dakje denk ik. Wat wel irritant is dat het alarm nu regelmatig afgaat en ik dan het klepje moet openen en moet sluiten.
  6. Browny

    Klepje ? Z4

    Bij mijn Z4 blijft de gehele klep in de console vast zitten. De knop om de klep te openen is niet meer in te drukken. Wat zou dit kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.