Ga naar inhoud

Z.. maar welke

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    330i
  • Geslacht
    Male

Recente bezoekers van dit profiel

499 profielweergaven

Z.. maar welke's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ik ben nog steeds aan het "kijken" naar een Z4, nu zie ik auto's bij handelaren erg lang te koop staan is dit nog de moeite waard om dan daar te gaan kijken? Ik zag wel wat auto's bij dealers of bij ander merk dealers staan en die zijn dan relatief snel weg. bv Car Gallery Apeldoorn die staan er al meer dan een half jaar en de prijs blijft gelijk, ligt dit dan aan de autoverkopers of is er iets mis met de auto's of hebben ze een slechte naam?
  2. Ja dat heb ik ook gelezen in het stukje "sticky steering" https://www.bmwzforum.nl/lofiversion/index.php/t8921-0.html Maar op die foto zie je een klein ringetje dat wit is naar je stuur toe, maar op de reactie daarop wordt toch gezegt dat je het daaraan niet kan zien. "Het gedeelte dat vervangen wordt zit binnen onder je stuur." "Ik zal de bekleding onder het stuur eens losmaken en kijken hoe de regelunit eruit ziet" Dus mij nog niet helemaal duidelijk hoe je het visueel kan zien? Of is het toch dat witte stukje?
  3. haha, bedankt voor de reactie, ik zie dat ik nog effe de tijd heb, zal als het zo ver is het forum inlichten over eventuele aankoop met de daarbij behorende boefjes.
  4. Ja uitgebreid gelezen, leuk grapje van BMW, maar dan moet je vragen of ze de auto met kap eerst een paar uur in de zon zetten voordat je gaat proefrijden. Of is er een duidelijkere manier om te voelen/zien of de auto sticky steering heeft zonder de stuurkolom te "slopen". Of een bezoekje aan de dealer, en laten uitlezen wat vervangen is ??
  5. Beste Z-ers, Ik ben nieuw hier en ik heb mijn oog laten vallen op de Z4, heb vanaf dat ik in mijn schoonvaders BMW heb mogen rijden het BMW virus gekregen (moment E90 330i bezit). Ik heb vaak mijn opendak open, maar dat is het toch NET niet. Ook lang geleden een weekend in een Z3 1.8 gereden, het motortje was niet veel maar heel veel bekijks en fun met open rijden ! Daarom wil ik volgend jaar (ook qua financiën = ca €23.000) opzoek gaan naar een Z4 voor erbij, maar ik lees nu zoveel berichten over het slechte bouwjaar 2003-2005 qua mankementen, is dit nog verstandig? Ben eigenlijk aan het kijken naar een 3.0 en mij gaat het meer om de techniek dan een paar steeninslagjes, dus een perfecte Z4 mag van mij gerust eentje worden met kleine gebruiksporen. Of is het verstandig nog maar een jaartje te wachten op een modelletje 2006? en dan misschien de 2.5 variant te kiezen? En welke maand is het het gunstig om een cabrio te kopen, nu of eind van dit jaar, of juist volgend jaar? Ik hoop zo wat meer te weten te komen over misschien mijn toekomstige Z4 ? groeten martijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.