Ga naar inhoud

Monaco

Member
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zuid Limburg

Monaco's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. Voor diegene die het interesseert. Ben met het probleem naar BMW geweest die hebben gecheckt of de clinelateurs en relais goed waren. Dat waren ze. En hebben mij toen doorverwezen naar een firma die alarm installaties inbouwd. Het alarm was namelijk later, en niet door Bmw, ingebouwd. Dit bedrijf heeft het alarm uitgebouwd en opgestuurd. Worden 2 nieuwe relais ingezet en dan nemen we aan dat het probleem verleden tijd is. Neem het wel aan, want nu het alarm is uitgebouwd heb ik geen problemen meer gehad. Schijnt dus vaker voor te komen, vooral als de Z in de winterslaap gaat en dus weinig word gebruikt.
  2. Na even verder te hebben gekeken als mijn neus lang is kan ik weer inloggen op mijn "oude" account monaco. Sorry
  3. Bmw 's ZZZ zijn er genoeg te koop ook voor een stuk minder. Wat mijns inziens, prijs bepalend is, is hoe betrouwbaar een auto is. Ik heb bijvoorbeeld vorig jaar een 1.9 uit 1996 met toen 69.000 km op de teller overgenomen van mijn buurman. Auto is 9 jaar in zijn bezit geweest en hij heeft hem echt gekoesterd. Zijn vrouw was er jaloers op. Het is natuurlijk nooit een garantie, maar voor zo'n auto wil ik graag iets meer betalen. Pareltjes zijn duurder. Dus als het hele doopceel er bij is............en je de oude eigenaar eens belt???!!! Is natuurlijk nooit een garantie maar het risico op plezier ipv ellende is dan groter. Tjee, wat een serieus antwoord. :D In ieder geval veel succes met je beslissing.
  4. OK........deze dan????? http://i1142.photobucket.com/albums/n611/monati1/picasso.jpg
  5. Tjee.........als ik al het voorgaande lees..... Volgende keer echt negeren
  6. Wat kun je een bmw Z3 allemaal aandoen.................. http://i1142.photobucket.com/albums/n611/monati1/auw.jpg
  7. Z3 wide body. Wat staat dat trouwens super mooi die grote velgen. Zijn dat 19" velgen?
  8. Yes, bedankt voor de tip
  9. nu dus met photobucket........werkt echt een stuk beter voor dummies like me
  10. Het lukt dus helemaal niet :fiew: Ga denk ik toch maar imageshack verlaten.......
  11. Ik heb een vraagje. In het plaatje dat ik als handtekening heb staan komt de afmeting te staan. Hoe krijg ik dit weg?? Mij lukt het niet :fiew:
  12. Compliment voor de foto's. Die zijn echt heel mooi.. Lijkt mij een prachtige belevenis.
  13. Heb er net een paar gelezen..........zit mijzelf hier in mijn eentje te bescheuren. Goed begin van de dag
  14. Monaco

    stationair

    Ik heb net nog een heel stuk gevonden in het "Topic: vragen staat vrij" en daar word gesproken over het onrustig stationair lopen van de 1.8 en 1.9 moter. Schijnt dus niet ongewoon te zijn.... , hoef ik mijzelf gelukkig niet druk te maken dat er iets aan de hand is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.