Ga naar inhoud

Kevin

Member
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3 m coupe
  • Geslacht
    Male

Recente bezoekers van dit profiel

340 profielweergaven

Kevin's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Zaterdag bmw terug gaan halen met de nieuwe vanos erop. Nu nog een afspraak op de vermogenbank voor echt zeker te zijn dat alles inorde is. Heb wel het gevoel dat hij beter gaat maar heb ook al lang niet meer gereden ermee dusja..
  2. Zo na al het wachten dan toch een nieuwe vanos besteld. Is wel wat duurder maar dan ben ik ook zeker dat het werkt. Nu ook nog hopen dat dan alle problemen zijn opgelost.
  3. Weet zelf niemand hier in belgie. Nu staat hij bij een vriend en die met wat zoeken in leusden is terecht gekomen. Maar zelf wil hij niet beginnen met nieuwe rubbers enzo op de vanos te zetten. Dus als er iemand kent in belgie wat het wel kan laat dan maar weten.
  4. Idd dat zou hij moeten zijn. Iemand wat aan mijn auto werkt is erop uitgekomen. Maar zijn ondertussen al 3maanden aant wachten en de stukken zijn er nog steeds niet. Dusja...
  5. Heb ook een z3m met het zelfde probleem gehad. Had eerst de koppeling laten vervangen maar had niet geholpen. Daarna olie en de koppelingspomp en nu schakelt hij terug vlotjes.
  6. Hier ben ik weer, ondertussen alweer een paar maanden geleden maar nog steeds hetzelfde probleem. Vanos!! Heb nu na wat zoeken iemand gevonden in leusden wat een kitje heeft om dit probleem op te lossen. Iemand ervaring met deze man?
  7. Afspraak bij Beliën is gemaakt. Ben eens benieuwd wat ze gaan zeggen. Heb ondertussen ook gezien dat ze bij serge pouwer ook een diagnose hebben laten doen bij Beliën. Heb het dan ook gezegd en ze zeiden dat ze alleen de diagnose hebben gedaan en niet het probleem gezocht hebben. Fouten die zijn gelezen : digitale motorelektronica en op de abs. En voor een klacht bij de politie, dat zal niet lukken want heb geen bewijs van betaling.
  8. Mss toch eens overwegen om naar roodkapje te gaan. Zal zeker eens bellen om eens te horen wat hij ervan zegt .
  9. Moest het door ouderdom zijn , kan er dan nog iets aan gedaan worden voor terug wat meer vermogen?
  10. ja als ge er niks van kent kunnen ze u vertellen wat ze willen. Maar zou nu graag iemand hebben wat zegt van dit is eraan dat dat gaat het kosten. want zolang ik de auto heb heb ik er nog niet veel aan gehad. Eerst het slecht schakelen en nu dit.
  11. Die jonge wat bij bmw werkt die heeft da nummer nagezien en hij zei tegen mij dat het zeker geen 3.0 is
  12. Die jonge wat bij bmw werkt die heeft da nummer nagezien en hij zei tegen mij dat het zeker geen . Over die 400euro denk niet dat ik ze ooit ga terug zien. Is wel jammer dat er mensen zo hun geld willen en kunnen verdienen. Is natuurlijk makkelijk als er een klant komt die niet veel van auto's kent en die dan nog van alles wijsmaken.
  13. ik ken iemand die bij bmw werk en die vertelde mij dat ik beter iemand zoek die niks anders doet dan aan zo'n auto's werken omdat ze er weinig ervaring mee hebben bij de meeste dealers.
  14. Nee ben ik nog niet geweest , is bijna 250km van bij mij . Mss is er ook iemand in belgie regio limburg of antwerpen wat me kan helpen. Roodkapje zal ik in optie houden
  15. tja de km 60000 ongeveer als ze juist zijn is een vraagteken denk ik. Heb de auto van mijn schoonbroer gekocht, door hem altijd onderhouden geweest bij bmw garage en ook gekocht bij bmw. daarvoor zou hij van een particulier geweest zijn. Is een duitse wagen normaal gezien. uitlaat is van heinze dus daar zal het niet aan liggen Testbank is gebeurd bij asd tuning in Meerhout. Hij heeft toen gezegd dat het de vanos was maar is wou nog eens eerst ergens anders gaan horen en dan weet je het op het laatste nietmeer en sta je nog niks verder na bijna een jaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.