Ga naar inhoud

bmw Z4 Belgium

Member
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4, E39 5 touring
  • Locatie
    België

Recente bezoekers van dit profiel

530 profielweergaven

bmw Z4 Belgium's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Strikt gezien gaat het bij chargertech niet om een turbo, maar om een supercharger.
  2. Staat de how-to voor de retrofit van het naviatie professional systeem ergens op het forum? ik vind 't precies niet terug... Laurenz
  3. ja die mannen van ziptuning ken ik... Ze zeggen 't zelf: niet echt de moeite, voor slechts 15 pk (een verschil dat je niet zal merken) verder al veel nuttige info gekregen van chargertech.nl ! Het lijkt allemaal nog vrij simpel. Echter, het is - zo goed als - een vereiste dat je iemand bij de keuring kent, die ervoor zorgt dat je wagen er door geraakt, met die supercharger er op... En zo iemand ken ik natuurlijk niet (België) Laurenz
  4. Intussen van welgeteld één firma een antwoord ontvangen: chargertech (nederland) Dit is wat ze me vertellen: (...) op maat kunnen maken net zoals wij al voor diverse andere modellen ook hebben gedaan. Uit het standaard motorblok kunnen wij tot zo'n 210-220pk halen, meer vermogen is ook mogelijk echter zullen er daarvoor aanpassingen aan het motorblok gemaakt moeten worden waarbij de kosten gelijk ook fors oplopen. (...)
  5. probleem is dat er op hun site enkel superchargers staan voor de 6 cilinders... (maar heb hen nog een mail gestuurd... direct reply dat ze in verlof zijn)
  6. Weet iemand een adres van een verdeler van zo'n turbo/compressorkit? Ben gewoon geïnteresseerd... Wat zijn andere mogelijkheden om wat meer pk's (maar vooral koppel) te realiseren? (luchtinlaat, inlaatspruitstukken...?)
  7. vroeg me gewoon af wat er mogelijk is. Iemand een website van een verdeler? Zijn er in de Benelux 2.0i's met turbo's of compressoren?
  8. Da's voor de toekomst, een Z4M coupé (en er dan nog ineens een Z3M coupé bij... Maar ik vraag me nog altijd af wat mogelijk is voor de 2liter. Waar kan ik zo'n compressorkit (/turbokit) verkrijgen? Roodkapje? (PS: waar kan ik terecht met foto's van m'n wagen? Of is voorstellen op dit forum niet gebruikelijk?)
  9. Hallo, ik ben nieuw op het forum (sinds 2 minuten geleden) Ik had dezelfde vraag als 'z4individual' (in 2008); Ik ben ook eigenaar van een BMW Z4 2.0i. @ z4individual: intussen al iets degelijks gevonden? Iemand anders?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.