Ga naar inhoud

OpaBMW

Member
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 1.9
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Capelle a/d IJssel
  • Interesse(s)
    Mijn motorfiets R 1200 RT daar rijdt ik ongeveer 25.000 km per jaar mee,de auto is voor de fun dan heb ik al 40 jaar een BMW R67/2 motorfiets uit 1953,hij staat nu bij fa Breeman,maar dadelijk als het weer beter gaat worden ,ga ik er weer mee rijden<br />en heb ik heb sinds een jaar een Z3,helemaal gepimpt,past niet bij mijn leeftijd zeiden sommige maar ik vond hem gewoon leuk

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

409 profielweergaven

OpaBMW's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hallo,mijn rechterraam van mijn Z3 sluit niet,dus een hoop water binnen,de motor hoor ik wel,maar werkt niet,ik heb al 3 keer een email gestuurd naar Roodkapje,maar ik denkt dat zijn email niet werkt,,heeft iemand nog advies ?
  2. Er schijnt een soort steen?te zitten in mijn katalisator van mijn Z3 1.9 januari 2007, het geeft een behoorlijk lawaai,maar als de motor warm is dan word het minder,ik ben op zoek dus naar een andere uitlaat,alleen het voorste stuk dus, ik had er niet veel haast mee,ze zijn nog al prijzig,maar vanmiddag ging ik rijden bij mij in de buurt,ik kwam amper de van Brienenoordbrug op, ik heb de ANWB gebeld,hij heeft gekeken naar de luchtregelschroef,maar kon het niet vinden hierin, hij hoorde met het starten het geluid van de katalisator,ik vertelde hem dat hier het steentje in loszat, hij vermoede dus dat de steen de uitlaat afsloot. Weet iemand hier iets over Groeten Rob
  3. OpaBMW

    uitlijnen

    Volgens een autobedrijf de Wit in Nieuwerkerk aan den ijssel stonden mijn achterwielen van mijn Z3 : uitspoor of toespoor,ik weet het even niet meer hij heeft alles losgemaakt en sleufgaten in de bevestiging gemaakt en alles weer gemonteerd,moet er eigenlijk uitspoor of toespoor zijn in de achterwielen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.