Ga naar inhoud

eric M roadster

Member
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 M Roadster
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Noordwijkerhout

Recente bezoekers van dit profiel

592 profielweergaven

eric M roadster's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Goedenavond. zou ik me nog kunnen inschrijven? Eric en Priscila zonder diner.
  2. Goedenavond. zou ik me nog kunnen inschrijven? Eric en Priscila zonder diner.
  3. Goedemiddag Karin. ik ben er donderdag ook weer van de partij voor een gezellig avondje. m'n vader en moeder hebben een z4 en willen ook graag een keer mee eten. dus: Eric en Priscila. & Leo en Danielle. Tot donderdag!
  4. En de andere dan eric? :P

  5. Bedankt allemaal! Voor de gezelligheid gister. Was heel leuk! We zullen vaker van de partij zijn. Ennuh Woow mooie z4 heb je Karin. Gr, Eric en Priscila
  6. Goede avond allen. zouden wij ons ook nog kunnen aanmelden voor de Meat en Eat morgen avond. 2 personen. Gr, Eric en Priscila.
  7. Het zijn schitterende wielen hor. Alleen beetje overdreven verlaagd. hij zal wel luchtveren hebben anders kom je nergens natuurlijk. Dit zijn 19" velgen denk? als je zukke wieltjes heb 18" ofzo is super mooi.
  8. Ik kijk er al naar uit! Zet mij er ook maar bij... 2 personen (zonder diner)
  9. Okej! Apex is dus Kutje. Dan motte we die niet hebbe. hehe. Ik stuur roodkapje ruud wel ff een mail of bel hem morgen wel of hij nog wat heb legge. Ik dacht zo aan 30 mm zakke ofzo. Bedankt voor de reacties.
  10. Goededag.. Heeft er toevallig iemand ervaring met Apex veren? Wil misschien mijn M roadster verlagen. Maar nu zie ik op internet dat de veren van H&R onder een M roadster passen vanaf '98 en jonger. Die van mij komt uit '97. Passen deze niet gewoon? Verder heb ik alleen veren van APEX gevonden. Iemand verdere ervaring met verlagings veren? Voelen ze ook echt strakker aan als een 'standaard' M veer? Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.