Ga naar inhoud

Ronnes123

Member
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 1.9i
  • Geslacht
    Male

Recente bezoekers van dit profiel

483 profielweergaven

Ronnes123's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Nadeel van chinees lezen, achteraan beginnen
  2. https://www.bmwzforum.nl/index.php?showtopic=10490 Is dit wat je misschien zoekt?
  3. Ok bedankt! Hier ga ik eens even in spitten. Ron nu dat je dit toch leest, laatst had je me ook geholpen met wat kabel info in de motor. Nu ben ik weer iets tegengekomen Deze zat wat losjes en heb ik vastgedraaid net zoals een handrem op een fiets zeg maar. Ik merk geen verschil maar weet niet waar het nou voor diende. Heb jij hier nog een tekening van of info over? Thanks alvast!
  4. Weet niet wat er mis is maar de benzinemeter is stuk. Hij geeft geen enkele reactie meer, ook niet op contact in stand 2 etc. Hij blijft op leeg staan en het oranje lampje brand continu wat redelijk gaat irriteren. Is hier iets aan te doen wat is zelf zou kunnen? Ik kon hier (nog) niets over vinden op het forum.
  5. ok, jammer..Ga ik weer verder zoeken
  6. Ik wil een orginele BMW E46 - Minidisc Radio gaan kopen, maar past deze wel in mijn ZzZ? dit is de link: http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/bmw-...9ff77af4aa#bids
  7. Neen! Rij absoluut niet zuinig, anders had ik inderdaad wel een prius of een polo, kuch kuch gekocht... Binnenkort met de ZzZ rijden op Zandvoort, daar gaan we hem eens testen.. Maar het vreemde is dus dat ik met een normale rijstijl wel erg zuinig het asfalt verlaat. Vandaar mijn nieuwschierigheid of er meerdere dit ervaren met een 4 cilinder. p.s. Ik woon niet in Zeeland, maar in de hoofdstad
  8. Maar als ik het zo dus een beetje lees is meer dan 700 km op 1 volle tank best netjes?
  9. haha, volle tank = dus 720 km. Na 2 keer een volle tank hetzelfde resultaat. Dacht namelijk dat het toeval was... Conclusie, ik heb een 1.9 140pk, greenline,bluemotion,fuelsave,energykinetic BMW Z3.
  10. Ik heb een 1.9 140pk, 125K op de teller en verbruik met een volle tank is nu na 2 keer leegrijden(10km over) 720km...... Snelweg en stadsverkeer gecombineerd Zijn er meer die dit ervaren?
  11. Is dat noodloop programma iets goed of moet ik de garage daar ook naar laten kijken?
  12. Ja, ga ik morgen denk ik maar doen... Ik ga mn verzameling koperen wcpotjes daar maar mee poetsen..
  13. Ik merk nu dat mijn linkerachterwiel wat aanloopt of er is iets met de rem. Het is een vervelende piep waarbij het net lijkt dat er een muis elke slag van het wiel piept. Zodra ik de rem intrap, zachtjes of hard houdt het even op maar daarna begint het weer. Ook handrem helpt heel even maar is het helaas niet mee verholpen. Ook met sturen links/rechts is de piep hoorbaar of komt hij juist. Niet constant, op snelheid is het weg en zodra je de koppeling indrukt, terugschakeld naar 2 dan komt het weer. Moet ik hiervoor naar de garage? p.s. Ik heb koperpoets, maar geen idee waar ik die nou moet smeren.
  14. ok, daar lijkt het inderdaad wel op Ron! Bedankt! Maar nu de vragen van de dag: a. Waarvoor dient dit? (temperatuursensor lucht, welke lucht? Sorry ikke leek..) b. Waarom was deze niet aangesloten en nu dat ik hem wel heb aangesloten merk ik (nog) geen verschillen? alvast!
  15. dit is even een link naar een plaatje die de connector wel aangesloten heeft. http://verkopen.marktplaats.nl/photopopup/357937857/1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.