Ga naar inhoud

WMB

Member
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    F33 430ix
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Soest

Recente bezoekers van dit profiel

944 profielweergaven

WMB's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. WMB

    software update

    Pagina 188 van de handleiding gaat over wielen en banden... (ja, het is echt de officiële BMW handleiding van de E89 Z4 uit 2009). En zoals ik al schreef staat er in Menu > Instellingen geen optie Software update. Mogelijk hebben nieuwere versies die optie wel, mijn Z4 niet. Ik was juist benieuwd of er een mogelijkheid was wel zelf de software te updaten.
  2. WMB

    software update

    software update Vraag over de software update via BMW.nl: op die site kan je op basis van het chassisnummer software update downloaden, In mij geval waren er updates beschikbaar voor communicatie met de telefoon. Updates gedownload, op een geformatteerde usb-stick gezet, usb-stick in de usb-poort in het dashboard kastje, en vervolgens gebeurt er niets. Bij sommige BMW's zit er in het idrive menu > instellingen de optie: software update. Bij mijn Z4 niet. Is er een manier om de updates wel zelf te installeren, of ben ik veroordeeld tot de dealer?
  3. Als de motor warm is en het pompje het niet meer doet: meet eens of het pompje dan wel stroom krijgt.
  4. WMB

    Navi

    Heb bij bmw-navi.nl een code besteld voor 15 euro. Paar uur na bestelling was de code binnen, Vanochtend succesvol de navigatie update gedaan.
  5. WMB

    Navi

    Wil mijn navigatie ook updaten. Heb de kaarten al gedownload. Wie kan mij aan een fsc code helpen?
  6. Voor diverse modellen staat de tuning gewoon op de bmw.nl website: http://www.bmw.nl/nl/content/service/accessories/accessoryDetail.accessoryId=9160.html
  7. WMB

    Kinderstoeltje

    Het is een 2009... had de bmw stoeltjes al gezien. Beetje erg stevige prijzen. Ben vooral benieuwd naar ervaringen van mede-forummers die een stoelje in hun e89 hebben (gehad).
  8. WMB

    Kinderstoeltje

    Niet passend in de kuip van de zitting, en niet passend met de top tether (die gordel over de stoel naar het haakje achter de stoel).
  9. WMB

    Kinderstoeltje

    Nu mijn dochtertje wat te groot begint te worden voor maxicosi ben ik op zoek naar een autostoeltje. Liefst met gebruik van de isofix bevestiging, daar heb ik toch een veiliger gevoel bij dan gordelbevestiging. Wat ik merk op de zoektocht naar een geschikt stoeltje is dat er eigenlijk niets passends is. Heeft iemand ervaringen met een bepaald stoeltje voor peuter/kleuter dat goed bevalt?
  10. WMB

    Afstandbediening

    Die heel af en toe helemaal openende ramen heb ik ook...
  11. WMB

    Ontvangst korte antenne?

    Ik rijd nu al bijna een jaar met de korte antenne, de BMW versie. In Nederland maar ook in de bergen in Zwitserland heb ik niet één keer gemerkt dat de ontvangst slecht was. Over de lengte van de antenne en de ontvangst: vroegâh bij lange golf en middengolf was dat zeker van belang. Bij ultrakortegolf of fm is dat doorgaans geen enkel punt. Zelfs bij de korte antenne heb je al meerdere malen de golflengte op de antenne lengte zitten.
  12. Mijn ervaring is dat je die apps maar af en toe gebruikt, en dat je steeds vergeet je telefoon weer uit de console te halen als je uitstapt...
  13. Je kan de pook er zonder gereedschap (met een beetje kracht, pas op voor je hoofd...) gewoon uittrekken, je kan de originele dan opmeten.
  14. WMB

    Ontvangst korte antenne?

    Upgrade van de looks maar downgrade van de functionaliteit. Ik luister nog best veel radio, maar even niet voor de looks gaan dus. Dank voor de input!
  15. Ik wil de lange antenne spriet van de radio vervangen voor een korte. Wat ik me nog afvraag is wat de ervaringen zijn met de ontvangst, blijft die onverminderd goed?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.