Ga naar inhoud

Norgy67

Member
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.2i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Den Haag

Contact Informatie

Norgy67's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Kom, kom. Zit je in de politiek of zo, goed lezen svp en er geen draai aan geven. Mijn intenties waren ok, ik hou niemand voor de gek hier. Beetje lange tenen denk ik.
  2. Ja sorry, maar de info was wel ok want was voor mij toch een check of ze bij de garage met herkenbare oplossingen zouden komen. Een ieder bedankt.
  3. Nee, mijn fout, de klauw was de eerste keer niet vervangen maar gangbaar gemaakt. Het loopt weer als een zonnetje en ook is de as schoongemaakt en er zit een soort coating overheen, ziet er werkelijk weer als nieuw uit. Kost een paar centen maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen. Is bij de BMW garage gedaan.
  4. Inderdaad cylinder in de remklauw die niet terug komt. Dus remklauw vervangen, 2 nieuwe remschijven en blokken achter. Een flink bedrag verder maar het dak kan er weer af.
  5. Gaat toch niet lukken helaas, volgende rit ga ik zeker mee.
  6. Loopvlak wordt niet warm, alleen de velg maar daar kun je een ei op bakken. Ga morgen naar de garage. Allen bedankt voor de input. Ik zal de uitkomst laten weten.
  7. Mijn lichter achterwiel wordt flink warm tot heet. Remblok en klauw zijn reeds vervangen en probleem is er nog steeds. Alles is gangbaar gemaakt. Gedaan bij de BMW garage dus dat zou goed moeten zijn denk je dan ;) .vHeeft iemand een idee? Rijdt niet echt lekker zeker op deze manier.
  8. heb zelf walnoten hout vervangen door alu en nu passen de chromen ringen niet meer, te breed, heeft iemand chromen ringen over te nemen voor een alu console, heb zelf ringen voor houten panelen over. Han
  9. ben op zoek naar chromen ringen, ventilatie 3x en boordcomputer 1x voor een aluconsole. Heb zelf de walnoten console vervangen maar de ringen blijken nu te breed te zijn,ruilen ook mogelijk, heb ook de walnoten panelen 2x liggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.