Ga naar inhoud

meteoor

Member
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3

meteoor's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. meteoor

    Welke cabriokap?

    Hahahaha, ja dat had ik ook wel even kunnen aangeven. Ik moest ook de naam zoeken van dat ding.
  2. meteoor

    Welke cabriokap?

    Ik heb afgelopen week mijn Z3 softtop laten vervangen bij Cabriopoint in Hoogeveen. Er is een nieuw Sonnenland dak geplaatst door een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van cabriodaken. De eigenaar is een zeer enthousiaste man en erg servicegericht. Ik kon bijvoorbeeld de auto er een week laten staan en werd opgehaald en gebracht naar het station. Verder werd mijn BMW keurig afgeleverd. De prijs van het dak is erg concurrerend namelijk 650 euro (18-03-2011). Ik ben erg tevreden met dit bedrijf ook het advies wat ik meekreeg ter bescherming van de vaste ruit is waardevol, namelijk het plaatsen van een schuimrubber zwemnoodle tussen het ruit als het dak geopend is. Hiermee wordt het vouwen en scheuren enigszins voorkomen.
  3. Ik heb afgelopen week mijn Z3 softtop laten vervangen bij Cabriopoint in Hoogeveen. Er is een nieuw Sonnenland dak geplaatst door een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van cabriodaken. De eigenaar is een zeer enthousiaste man en erg servicegericht. Ik kon bijvoorbeeld de auto er een week laten staan en werd opgehaald en gebracht naar het station. Verder werd mijn BMW keurig afgeleverd. De prijs van het dak is erg concurrerend namelijk 650 euro (18-03-2011). Ik ben erg tevreden met dit bedrijf ook het advies wat ik meekreeg ter bescherming van de vaste ruit is waardevol, namelijk het plaatsen van een schuimrubber zwemnoodle tussen het ruit als het dak geopend is. Hiermee wordt het vouwen en scheuren enigszins voorkomen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.