Ga naar inhoud

Phantom

Member
  • Items

    376
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Phantom won de laatste dag op 23 mei 2017

Phantom had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3l compressor / Ampera / opel vivaro / Mini cooper S
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    weltevree
  • Interesse(s)
    Hoi Piepelooi

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,811 profielweergaven

Phantom's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

-17

Reputatie

  1. ben er een keer bij 2 x overigens Ron en Diana (lelijke eend)
  2. ps4 werkt ook zeer aangenaam en is tegenwoordig de te kopen band bij kapje
  3. Ik ben Phantom met een oooooo by the way Het was maar een gedachte pff Afzeiken van een serveerster is zeker niet het geval geweest
  4. Ik heb gevraagd of het buiten mocht, Iedereen die bij me stond zal bevestigen dat ze geen grote groep op het terras wilde. ( de serveerster was daar heel helder in) We hebben eerder buiten gezeten. Ik was dus ook verbaasd. Het was maar een gedachte om het eens anders aan te pakken, dat leek me helder. Gezeur is het dus zeker niet. Het mag ook niet afhangen van iemand die vaak of minder vaak komt. Het gaat om het idee niks meer niks minder.
  5. was weer gezellig de 12e haha ps Gezien de reactie van de de eettent op grote groepen is het misschien handiger niet meer te reserveren. Gewoon hier aanmelden als dat tijdig lukt en die kant op gaan en bij elkaar aan schuiven. Grote groepen willen ze niet buiten op het terras. Als we steeds een tafel scoren als individu kan het wel Bij lekker weer heeft dat wat mij betreft wel de voorkeur. het is maar een gedachte .
  6. Wel opletten voor die ene nog ietwat snellere wegmisbruiker
  7. kan 11 niet, misschien ga ik vrijdag wel de 14e
  8. 12 mei ben ik der bij 2 x denk ik kan ook 1x zijn
  9. ben der als het ergens in dit jaar plaatsvind
  10. wat ga jij doen met de M in de winter Staat stil in de garage bij de kachel sorry
  11. Altijd leuk een beetje knallen. iedereen alles nog heel ?? volgende keer zal ik me netjes aanmelden. Gisteren zowaar weer eens een motorrijder de stuipen op het lijf gejaagd. hi hi Als hij of zij denkt hard weg te rijden bij het stoplicht is het best grappig als je er dicht achter blijft en er langs knalt als het gas dicht gaat met 180 als die denken.... zo dat was het dan lekker een vrij stukje gemaakt voor de meute uit Gewoon direct met een hoop gebrul erlangs.
  12. Succes hoor, maak er geen bermuda driehoek van met zijn drieën en hou het heel, Klaarblijkelijk moest je je officieel opgeven om mee te kunnen, Aan de opgave hiervoor te zien, gaat het een vermoedelijk redelijk vlot en aangenaam ritje worden . Ander keertje maar weer. ps Dan aub niet zo heel vroeg..De slaapt nog als er een 08 in de tijd zit vanaf een 10 begint ie in het weekeind pas te brommen. als de zon schijnt
  13. Phantom

    Was jij dat?

    had me bril op gisteren, niet een gezien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.