Ga naar inhoud

JLS_3.0

Member
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    a
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    .

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

685 profielweergaven

JLS_3.0's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

-1

Reputatie

  1. Daarom en ik heb via mijn werk een check gedaan over de auto, heeft tot nu toe 3 eigenaren gehad (beide ongeveer een jaar lang) en toen bij 2 bedrijven gestaan voor de verkoop. Dat die nog steeds in iemand bezit is kan consignatie verkoop betekenen of van een medewerker/eigenaar? Kon verder niet achterhalen of die schade heeft gehad, dat hoef je natuurlijk niet perse in te voeren in het bovag systeem.
  2. Kent iemand deze? http://link.marktplaats.nl/527430412 Binnekort ff een kijkje nemen..
  3. Ik vind de kwaliteit van filmpjes van eisenmann uitlaten op YT best slecht. Wil zelf ook voor de 3.0 een eisenmann uitlaat eronder en neem aan dat dit anders klinkt dan een 2.2i. Dus als iemand een 3.0 heeft + eisenmann en een filmpje wilt maken!
  4. Het is vrij simpel te zien of die strak genoeg zit. Als je de schroefdraad van dat haakje kan zien, dan zit die niet straks genoeg. Gr Jorn
  5. Bij de A-stijl druppelde al een tijdje (als het hevig regende) een beetje water op de mat in de ZZZ. Niet zo fijn natuurlijk! Er stond al wel een manier dat het afvoerbuisje verstopt was, nieuwe prop e.d maar dit was voor mij niet nodig. Hiervoor een simpele oplossing gevonden die voor mij werkte (vandaag ook getest). De haken (om het zo maar even simpel te noemen) waarmee je het dak los en vast maakt zitten dan net wat te los. Doe de kap geheel open en onder het haakje zit een klein schroefje (5 hoekig dacht ik). Als je deze los hebt gedraaid (hoeft er niet helemaal uit) dan kan je het hakje draaien. Draai deze een hele ronde vaster en als het goed is is het probleem dan verholpen. Althans het werkte in iedergeval voor mij. Ik kan wel even wat foto's maken morgen, maar ik neem aan dat jullie wel snappen wat ik bedoel Gr Jorn
  6. Heren, Ben op zoek naar een Dension (met 17pin + ipod kabel). Weet dat er een aantal op marktplaats staan, maar misschien heeft iemand hier nog wel eentje liggen die niet meer gebruikt wordt? Liefst Dension Lite, 100 of 300. Ik hoor t graag. Jorn
  7. Dan ben ik net terug uit Monaco, dus even kijken of ik erbij ben!
  8. JLS_3.0

    Banden Z3

    Dank voor jullie reacties en ervaringen! Keuze is gemaakt, toch Continental, de SP3's. Pzero's slijten wat sneller, en potenza's moest ik minimaal 2 weken op wachten voordat ze er weer onder zaten! Dat duurt natuurlijk veelste lang.
  9. JLS_3.0

    Banden Z3

    Even een kickje: Wat raden jullie aan? Achter komen 2 nieuwe bandjes, Potenza of Pzero doen of toch iets anders? In iedergeval geen Continental's meer.
  10. https://www.bmwzforum.nl/index.php?showtopic=8678 Dit topic heb ik voor je kunnen vinden, deze is wel handig denk ik.
  11. Hm.. Bij ons gaat het oranje olielampje branden na een tijdje als je aan het rijden bent, als je dan de motor opnieuw start is het lampje weg. Hij blijft ook staan bij het uitzetten, als je de sleutel draait naar waar alle lampjes aangaan gaat hij weer uit. Misschien dat ie wel wat olie verbruikt, maar er zit genoeg olie in. Is dit een voorkomend probleem? En wat doe ik eraan?
  12. JLS_3.0

    Sper diff

    Kan je zonder Sper-diff ook een donut doen? Wil je ook mijn nr checken? LJ25695
  13. Het Bastion hotel geboekt in Geleen voor de nacht van 4 Juni!
  14. Waar begint de rit nu? Of moet ik gewoon een hotel reserveren in Valkenburg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.