Ga naar inhoud

Arwout

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3

Arwout's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Arwout

    Benzinemeter/tank

    Dus niet de vlotter? Omdat ik zelf a-technisch ben begrijp ik niet veel van je verhaal, roodkapje. Is t een ingewikkelde reparatie?
  2. Arwout

    Toerental

    Het is de 1.9i motor. En het doet het iig sinds twee dagen (wellicht viel het mij eerder niet op). Toen kwam de auto namelijk terug van de garage; er moest een nieuwe thermostaat in. Dus voordat ik naar de garage terug ga, eerst maar es ff hier vragen of t echt iets raars is.
  3. Arwout

    Toerental

    Op m'n vorige vraag kreeg ik zo snel reacties dat ik gelijk enthousiast raak en nog maar es een vraag stel. Als ik de auto start dan gaat het toerental eerst heel kort even naar 1500 om vervolgens naar een lagere waarde te gaan (stationair). Volgens mij deed ie dat eerst niet, maar dat weet ik niet zeker. Mijn andere auto, met daarin een 2.0 BMW dieselmotor doet dat iig niet. Iemand een idee hoe dat kan en of dit kwaad kan (lijkt mij niet zo gezond). p
  4. Arwout

    Benzinemeter/tank

    Wat goed zeg, zo snel al wat antwoorden! In de links hierboven lees ik dat de meesten er zo'n 40 liter per keer ingooien. Ik ging er van uit dat dat zo'n 50 liter was. Dus dat er minder in mijn tank gaat klopt niet. Het probleem zit dus -hoogstwaarschijnlijk- in de vlotter. Iemand enig idee wat zo'n operatie gaat kosten. K woon vlak bij de BMW dealer Ekeris maar die zullen wel de hoofdprijs vragen...
  5. Arwout

    Benzinemeter/tank

    Voordat ik mijn vraag hier deponeer zal ik mij eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Arwout en sinds enkele weken ben ik in het bezit van een BMW Z3 1.9i (montrealblue). Weliswaar een oudje (1996) en met aardig wat kilometers op de teller (200.000) maar wel nog erg mooi om te zien. Precies goed om zo nu en dan heerlijk mee te toeren. Net gekocht en nu al een probleem. Het betreft hier de benzinemeter. Ik heb alles op dit forum al zo'n beetje doorgenomen (ook over benzinemeters) maar mijn probleempje staat er niet bij. Als ik de tank maximaal vol gooi komt de benzinemeter niet boven de 3/4 uit. Als ik de tank helemaal leeg rij (tot in het rode gedeelte dus) kan er zo'n 35 liter benzine in de tank. Dat lijkt mij een beetje weinig. Iemand een idee hoe dat kan? Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.