Ga naar inhoud

Marb

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Locatie
    Groningen

Contact Informatie

Marb's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Perfect hij is open, was inderdaad erg simpel. Nu rest alleen het laatste probleem nog, waarom hij op slot blijft zitten? Ik kan hem natuurlijk niet altijd met een schroevendraaier blijven openen Dank voor de snelle reactie
  2. Ik zit met een lastig probleempje. Sinds gisteren blijft het midden opbergvak afgesloten. Normaal gaat hij netjes open of dicht als je de deuren afsluit of van het slot haalt, maar nu niet meer :sick: . En natuurlijk zit er ook weer eens iets van waarde in, een gsm, die af en toe overgaat maar die ik helaas niet kan opnemen :sick: Nou is er een mooi koordje in de kofferbak, de zogenaamde bowdenkabel. Maar je raad het al, die werkt niet Anders gezegd hij zit muurvast en doet gewoon niets, als ik er nog iets harder aan trek ruk ik hem eruit... Heeft iemand een oplossing voor dit euvel? of is het mogelijk dit vakje te openen zonder kabeltje. Ik zit te denken dat je misschien de bekleding achter de stoelen weg kan halen zodat je erbij kan. Maar voordat ik hier een dag voor uit trek wil jullie graag om wijze raad vragen, of zelfs ervaringen
  3. Klinkt goed maar locatie en kosten zijn inderdaad wel van belang
  4. Allereerst hartelijk dank aan de organisatie voor een een geslaagde dag! Als nieuw forum lid gisteren mijn vuurdoop beleeft, ik kan alleen maar zeggen dat het een fantastisch leuke dag was! Een volgende keer probeer ik er zeer zeker weer bij te zijn.
  5. Marb

    3de paas-rit.

    Ik zou me graag ook nog willen opgeven voor de paas-rit. Alleen voor de rit samen met mijn pa . Mijn naam is Bram Luining en Fred Tot dan!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.