Ga naar inhoud

Bert10

Member
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Yde

Contact Informatie

Bert10's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Leuke actie! Zet mij ook maar op de lijst. groet, Bert.
  2. Bert10

    Gaspedaal plakt

    Dit onderwerp is al vaker in het forum besproken. De aangegeven oplossing destijds: de gasklep te reinigen / beetje kleiner te schuren, of de gaskabel een beetje strakker.
  3. Dit stukje had ik inderdaad gelezen. Waarschijnlijk heb ik in mijn haast toch iets verkeerd gedaan. Ga het in de toekomst nog wel eens proberen. Thanks.
  4. Ik ga jullie kennis delen met de garage. Dan moeten ze maar eens goed zoeken of de ontvanger inderdaad verplaatst is. Zit er niets ingebouwd dan zal de garage zelf een (universele) ontvanger plaatsen en aansluiten. Dat hebben ze al toegezegd. Het liefst heb ik natuurlijk het systeem welke bij de originele sleutels past........maar als het niet anders is.
  5. Bij mij ontbreekt de rubber tule. In de spiegel zit ook geen doorvoer. Dan zal er wel geen electronica voor de afstandsbediening in de spiegel verwerkt zitten. In ieder geval bedankt voor jullie hulp. Ps: het was de juiste foto: waarom lukte het mij niet deze te plaatsen? Gaf bij mij een foutmelding.
  6. fotootje...... Helaas........lukt mij niet een foto te plaatsen.
  7. Helaas gaat er bij mij geen kabeltje richting de spiegel. Zou ook niet kunnen: de spiegel zit rechtsreeks op de voorruit "geplakt" door middel van een metalen plaatje waar de spiegel opgedraaid wordt. Kan het zijn dat de ontvanger op een andere plaats gemonteerd is (bv bij antenne radio??)
  8. Yep, hij geeft licht in het donker. Moet ik wel de lampen aan doen... Geintje
  9. Bedankt voor jullie reacties. Ik ga vanavond op zoek naar draadje / ontvanger in de spiegel. wordt vervolgd.....
  10. Ja, is de goede kleur Ik ga proberen een eigen foto in dit forum te plakken. Hoe kan ik het gemakkelijkst zien of er een draadje naar de spiegel gaat? Wat moet ik losdraaien / verwijderen?
  11. Hallo zzz liefhebbbers. Afgelopen aug zelf een Z3 gekocht. Bj april 1999, 1.9, uitvoering fidji green. En sindsdien veel km gereden en veel gelezen op dit forum over deze auto's. Mijn complimenten aan het forum. Heel leerzaam. Nu heb ik een vraag over de asftandsbediening van de centrale deurvergrendeling. Deze werkt namelijk niet. Met sleutel werkt alles perfect (ook het sluiten van de ramen). Volgens de garagehouder (ik heb 6 mnd garantie) is de auto niet voorbereid voor afstandsbediening. Dat lijkt mij vreemd toe: ik heb wel 2 originele bmw sleutels met 3 drukknopjes erop. Er gaat zels een rood lampje in de sletel branden wanneer je op een knopje drukt. Mijn vraag: hoe kan ik zien of de auto voorbereid is voor deze afstandsbediening? Waar zit de ontvanger / antenne ? Mogelijk dat dara een defect zit. Graag jullie hulp zodat ik met de garage verder kan. Alvast bedankt voor de reacties. Bert.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.