Ga naar inhoud

Joep

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    zuid-Limburg

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

560 profielweergaven

Joep's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dank jullie wel voor alle hulp. Ik ga met de tips aan de slag, moet lukken zo.
  2. Ik ben al een aantal jaren niet meer actief geweest op dit forum, maar de Z3 hebben we nog steeds. We beleven er nog steeds veel plezier aan en hij lijkt met het verstrijken van de jaren steeds mooier te worden. In 2011 hebben we hem gekocht bij de BMW dealer in Hoogeveen met 55.000 km op de teller. Het is een 2.8, M uitvoering af fabriek. Toen we hem kochten was hij op de velgen na 100% origineel. Maar langzamerhand begint de wens te ontstaan om hem weer 100% origineel te krijgen. De vraag is dan ook hoe kom ik erachter met welke velgen de Z3 is geleverd. Ik vermoed dat het deze zijn. http://www.brms.net/parts-z3/velg-bmw16-st18-rep.html , echter ik weet dit niet zeker. Misschien dat een forumlid hier meer over kan vertellen en mij verder kan helpen met de speurtocht.
  3. Ik gebruik zelf ook de Ctek 5.0. Heb er een verloopstekker voor gekocht waarmee ik via de sigarettenaansteker kan laden. Werkt prima.
  4. Sinds ik achter 15 mm spacers heb gemonteerd heb ik veel minder last van spoorvorming. Geen idee hoe dit komt, ik had ze alleen maar gemonteerd vanwege de "looks". Rondom zijn overigens 225 Michelin Pilot Sports 3 gemonteerd op 18 inch velgen. Zowel bij nat als droog weer geeft dit op mijn 2.8 prima grip.
  5. Binnenmaten zijn asbak zijn: lengte 93 mm breedte 38 mm diepte 31 mm. Aan de achterkan zit nog en metalen plaatje van 20 mm. Dit gaat dus af van de lengte, maar is misschien ook wel te verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.