Ga naar inhoud

j strijb

Member
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3 2.8
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    waalre

Contact Informatie

j strijb's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. j strijb

    velgen

    voor de winter heb ik nieuwe winterbanden nodig voor een bmw e91 uit 2006,nu kijk ik voor andere velgen maar passen deze ook op een z3?
  2. die champange glazen staan bij mij ook in de keuken .
  3. hallo z rijders wil mij goede ervaring delen over huifkar .de,vorige week een hardtop in duitsland gekocht. geld over gemaakt naar huifkar ,die hem voor mij besteld heeft en zaterdag opgehaald bij hem thuis. dus nu een atlantis blauwe hardtop kleur 399 op grijze z3,maarja kleurt tzt wel bij
  4. ben vandaag geweest en banden zitten op de velgen ,de eigenaar doet al 9 jaar aan bandenhandel. eerst 2de hands en nu 4 maanden in en klein pand op het industrie terrein in almelo. hij heeft een mooie collectie bmw velgen voor een kleine zelfstandige daarom denk ik ook de lage prijzen. totaal prijs van 4 banden michelin ps3 225-40-18 255-35-18 inc montage 780 euro.
  5. ik heb hem gisteren gebeld en de productie datum is 10-10 ,ik ga morgen met de wielen naar hem toe . morgen kan ik meer vertellen over de afloop. gr,jan
  6. hallo z rijders is er iemand die bekend is met dogan banden te almelo,ze hebben een aanbieding van michelin sp3 225-40-18 zr 92y +255-35-18zr 94y. totaal zonder montage 740 euro,graag meningen en advies van jullie. groetjes jan
  7. kijken op autobandenmarkt.nl,ga in het voorjaar ook voor michelin sport. goede wegligging en weinig slijtage.
  8. dag bmw rijders ,heb samen met vriendin(bijna vrouw) 4 weken geleden een bmw z3 uit duitsland gehaald en door dealer het exportkenteken laten regelen zonder aanwezigheid van ons. de bmw z3 gaat woensdag naar de rdw,ben nu op zoek naar een opvolger voor mijn opel vectra met 450.000 km op de teller . ben weer op mobile aan het kijken voor een bmw 320 d,dus goede ervaringen met kopen in duitsland veel meer aanbod. groetjes jan strijb.
  9. j strijb

    softtop

    vraagje,bij welke modellen is de binnenkant van de softtop zo afgewerkt als bij z3 3.0 uit 2001
  10. en nog een kleine opmerking de 3.0 is van de eigenaar zelf,had zelf ook twijvels maar ben maandag op terugreis van winterberg zonder aankondiging en de auto stond bij hem thuis op de oprit.
  11. sorry maar ik kan geen auto vinden met 85k op de teller en 193 km van eindhoven misschien is ie al weg ,zal niet de juiste zijn.op 620km staat er ook een is duurder en prive verkoper dus garantie heb je ook niks aan op die afstand.
  12. ik ga zaterdag proefrit maken in de bmw z3 3.0 met minder sneeuw op de weg.de auto staat op 180 km van eindhoven in iserlohn te duitsland,de m roadster's bij roodkapje zijn mooi maar niet wat ik zoek.iemand geintreseerd om mee te gaan en een oordeel te geven.
  13. hallo z3 rijders ,graag wilde ik wat informatie over waar ik op moet letten bij de aankoop van een bmw z3.ik ben in duitsland wezen kijken maar kon er niet mee rijden, zomerbanden en sneeuw gaan niet zo goed samen.zijn er z3 bezitters in de buurt van eindhoven waar ik bij jullie wat informatie kan krijgen.graag hoor ik van jullie, groetjes jan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.