Ga naar inhoud

pino

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3

pino's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ze hebben vandaag mijn Z3 gebracht. Het eerste dat ik gedaan heb is eens goed aan dat windscherm getrokken, en ja, het plooit gewoon weg zonder sleutel. Tot verbazing van de verkoper, die had het van de vorige eigenaar gehoord dat het zonder sleutel van duitsland was gekomenen dat het niet ging, hij had het nooit geprobeerd ? Deze vees gewoon de inbussen los in de winter om heel het scherm te verwijderen. Eind goed al goed. Morgen platen halen en hopen op nog een beetje nazomer.
  2. Hey Allen, Ik heb me net een Z3 aangeschaft en moet nog enkele dagen op het papierwerk wachten. Toch zal ik al met een vraagje ivm het windscherm. Het is een neerklapbaar scherm maar volgens de verkoper werkte het alleen met een of andere sleutel die hij niet had (hij had het zelf zo gekocht). Dus in de winter vees hij de hele construktie eraf en in de zomer bleef het omhoog staan. Klopt dit, of kan het toch op een andere manier naar beneden gekregen worden ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.