Ga naar inhoud

Renaat

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Renaat's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Heb geprobeerd een foto up te loaden maar krijg een foutmelding.. Zal even de moderators contacteren dus. Ben trouwens wel degelijk van het sterke geslacht ;)
  2. Hallo allemaal, Ik ben gloednieuw hier op het forum dus ik zal me kort even voorstellen. Mij naam is Renaat en ik ben woonachtig in België. Ik loop al een tijdje met de gedachte een oldtimer cabrio te kopen. Tot ik (vooral via dit forum) wat meer begon te lezen over de z3... Deze wagen is voor mij een veel betere keuze dan een oldtimer denk ik. Ik heb ondertussen al veel gelezen, maar wat ik me nu nog afvraag is of je voor 6 à 7.000 EUR een degelijke z3 hebt. Zonder addertjes dus. Hij zou dienen als tweede wagen om mee te cruisen. Een 1.8 of 1.9 (140 pk eventueel) van in de beginjaren met niet overdreven veel km? Iemand een idee of dit een realistisch budget is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.