Ga naar inhoud

gooze

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    tiel

gooze's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Perfeste set winterbanden met nog 7 mm profiel, voor als het weer glad wordt, voor foto's http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/bmw-...l?complete_ad=2
  2. Ik ben op zoek naar chrome handgrepen voor mijn z3 uit 96. Via ebay gevonden, een zekere mr goodstuff verkoopt die dingen voor een leuke prijs en heeft een uitstekende rating. Waar ik echter tegenaan loop is dat ik niet kan bestellen omdat ik in Nederland, woon, beetje raar vind ik zelf. Iemand ervaringen of een ander adres waar ik deze dingen kan kopen ?
  3. Vandaag eens zitten surfen voor een goede Z3 verzekering en kwam daar de BMWz3 verzekering tegen van Nieuwe Nederlanden NU. Op het forum is er vorig jaar een discussie geweest over deze verzekering. Ik zou graag willen weten zijn er leden die nu ervaring hebben met deze verzekeraar ? Ik hoor graag jullie ervaringen. Vandaag even verder gekeken , maakt deel uit van Generali en dat is een gerespecteerde verzekeraar, beide staan onder toezicht AFM en financieel goed voor de centen.
  4. Voor mijn Z3 1.9i uit 1996 ben ik op zoek naar velgen met winterbanden. Wie kan mij zeggen welke steek ET waarde etc etc ik moet hebben cq op moet letten ?
  5. Wie kan mij zeggen waar de stekker zit van de hardtop om de achterruitverwarming aan te bevestigen ?
  6. gooze

    Uiterlijk Z4

    In mijn zoektocht naar een z4 kwam ik deze advertentie tegen http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1 en vroeg mij af wat dat rode rondje/cirkeltje daar doet, nooit eerder gezien op een z4, althans ik niet.
  7. Wagen is volgens verkoper unfallfrei, en geeft als verklaring dat de wagen een jaar stil heeft gestaan, tja tis wat gezegd wordt tis te mooi om waar te zijn, ook al drie voorgaande eigenare. Heb zelf onvoldoende kennis om te bepalen of er mee geklooid is. Maar zou het mogelijk zijn daar bij een andere dealer naar binnen te rijden en tegen betaling hun opinie vragen ?
  8. Sedert enige tijd ben ik op zoek naar z4 en kijk over de grens bij onze buren in de overtuiging dat de autos daar ook gewoon goed zijn, ik heb mijn oog laten vallen op http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Maar vraag me af of het zuivere koffie is 11.750 voor 2.5 uit 2003 met 96dkm op de teller, en de laatste inspektie bij 92dkm ruim 2 jaar geleden. Heb de verkoper al een beetje gegoogeld op het www maar kan niets vinden. Any idea
  9. Ik overweeg een Z4 te kopen . Op de diverse site's staan er verschillende te koop. Momenteel heb ik een geimporteerde uit de BRD op het oog die door een partikulier wordt aangeboden, ik vermoed dat het een handelaar is omdat de auto begin september 2009 geregistreerd is. Omdat ik zelf onvoldoende kennis van zaken heb wil ik de auto laten keuren. Nu heb ik zelf onlangs zelf mijn auto verkocht en de koper liet ook een aankoopkeuring uitvoeren die ik zelf ook bijgewoond heb. Ik vond de keuring echter niet zoveel voorstellen, dus vraag mijzelf af wat de beste optie is. Keuring laten doen door ANWB DEKRA of door een BMW dealer, zijn er mensen op dit forum die hier ervaring mee hebben of mij van advies kunnen voorzien ? Oh, ja wat is de berste keuze 2.0 2.2. 2.5 of 3.0 het gaat mij met name om het lekkere touren met het kappie open over de dijkies.
  10. Ben sinds begin van dit jaar eigenaar van een Z3 en het bevalt uitstekend. Omdat er nog de standaard banden en velgen (z start 16") on der zitten ben ik op zoek naar een paar andere. Inmiddels heb ik ik een paar mooie op het oog met 18" . Wat ik me afvraag is of dit nog wel comfortabel is om mee te rijden. Ervaringen hoor ik graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.